Hali, sajnos most perpill nemnagyon... de am azt is eladná, az öreg sztem kispénzért (am ez az összes gép ott porosodik nála már évek óta, csak mehalt a fia, aztán igazából az ö cuccai voltak ezek énmeg egyböl lecsaptam a ktm-re ) .... majd 7végén sztem úgyis járok arra, megkérdezem töle, de am ha jól tudom akkor az egy yamaha rx 100-as... de nembiztos lehet h más a tipusa, de tuti h 100ccm-es..
Konkrétan Ő lenne az... ha vki tud esetleg infót erröl a kis épreöl megköszönnöém... pl hogy megy, megbizhatóság stb... mert egyesek azt mondják h megy mint a veszett fene, csak kipróbálni nem tudtuk még.... ja és, sorry a 2hsz.-ért
asszem pont ilyen blokk van abban a ktm-ben amit vmelyik nap feltettem ide.... ha melesz a motor engem valszeg érdekelne.... értelmes áron akár még koplett blokk is... de erröl majd ha aktuális lessz beszélük... csak el kéne hozni az öregtől a motort... de a k..va vizsgák miatt azt sem tudom merre vok arccal....
eyébként sok ilyen alkatrészed van?
Nagyon karaj!
(bár, nekem jobban tetszene, ha alámpát tarrtó farokrész picivel rövidebb lenne, és a kerék küllősen szebb szerintem. Persze nyilván így meg eredeti)
VAn olyasn p20as versenyző, aki 1/60 nal versenyez, pedig , ha valami, hát az tud melegedni.
Jó anyagok, jó alkatrészek, jó olaj, és akkor nem kell sok.
A kúton meg nyilván valami olcsó hulladékot kevernek.
De 200.000 Ft-ért búcsút intene neki.
Nem kell kiröhögni, fikázni, ő ennyiért vállna meg tőle...
Meg fotózzál!
És létszi kérjél elérhetőséget, telefonszám, e-mail, bármi!
Holnap Kecskeméten börze.Tudja pontosan valaki hogy hol?
Mennyi?
6,25 lóerős, több adatot fejből nem tudok (nincs is róla adatom).
Menni megy, húz is, pörög is, könnyű kezelni, de nem adnám érte a Zündapp-om...
A motorod mögötti Yamaháról tudsz képet küldeni?
Amennyit látok belőle igen formás gépezet... A típusa érdekelne...Nomeg a képek...
Szerintem demmyit érdemes lemarni?
eyébként sok ilyen alkatrészed van?
Vagy esetleg valakit érdekel-e kompletten? (gyújtás nélkül)
(bár, nekem jobban tetszene, ha alámpát tarrtó farokrész picivel rövidebb lenne, és a kerék küllősen szebb szerintem. Persze nyilván így meg eredeti)
Jó anyagok, jó alkatrészek, jó olaj, és akkor nem kell sok.
A kúton meg nyilván valami olcsó hulladékot kevernek.
Nekem is nagyon bólogat.
Itt van hogy hol.