Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DE, kell röhögni:)
Igazából a tulaj nem akar konkrétan megvállni tőle.
De 200.000 Ft-ért búcsút intene neki.
Nem kell kiröhögni, fikázni, ő ennyiért vállna meg tőle...
Nézzél Zündapp-os dolgokat.
Meg fotózzál!
És létszi kérjél elérhetőséget, telefonszám, e-mail, bármi!
A gokart pálya mellett van egy nagy placc... ott lessz, mi is megyünk sztem
Üdv
Holnap Kecskeméten börze.Tudja pontosan valaki hogy hol?
Nanee.
Mennyi?
mennyi az ára?
Ma mentem ezzel a KTM-el.
6,25 lóerős, több adatot fejből nem tudok (nincs is róla adatom).

Menni megy, húz is, pörög is, könnyű kezelni, de nem adnám érte a Zündapp-om...

Hali, sajnos most perpill nemnagyon... de am azt is eladná, az öreg sztem kispénzért (am ez az összes gép ott porosodik nála már évek óta, csak mehalt a fia, aztán igazából az ö cuccai voltak ezek énmeg egyböl lecsaptam a ktm-re ) .... majd 7végén sztem úgyis járok arra, megkérdezem töle, de am ha jól tudom akkor az egy yamaha rx 100-as... de nembiztos lehet h más a tipusa, de tuti h 100ccm-es..
Hello!
A motorod mögötti Yamaháról tudsz képet küldeni?
Amennyit látok belőle igen formás gépezet... A típusa érdekelne...Nomeg a képek...
Akkor jó köszönöm.
Szerintem demmyit érdemes lemarni?
Konkrétan Ő lenne az... ha vki tud esetleg infót erröl a kis épreöl megköszönnöém... pl hogy megy, megbizhatóság stb... mert egyesek azt mondják h megy mint a veszett fene, csak kipróbálni nem tudtuk még.... ja és, sorry a 2hsz.-ért
asszem pont ilyen blokk van abban a ktm-ben amit vmelyik nap feltettem ide.... ha melesz a motor engem valszeg érdekelne.... értelmes áron akár még koplett blokk is... de erröl majd ha aktuális lessz beszélük... csak el kéne hozni az öregtől a motort... de a k..va vizsgák miatt azt sem tudom merre vok arccal....
eyébként sok ilyen alkatrészed van?
Lenne igény ilyen alkatrészekre?
Vagy esetleg valakit érdekel-e kompletten? (gyújtás nélkül)
Köszi.
Gratula hozzá, jó lett!
Nagyon karaj!
(bár, nekem jobban tetszene, ha alámpát tarrtó farokrész picivel rövidebb lenne, és a kerék küllősen szebb szerintem. Persze nyilván így meg eredeti)
Nagyjából összeállt a gépem.
VAn olyasn p20as versenyző, aki 1/60 nal versenyez, pedig , ha valami, hát az tud melegedni.
Jó anyagok, jó alkatrészek, jó olaj, és akkor nem kell sok.
A kúton meg nyilván valami olcsó hulladékot kevernek.

Nekem is nagyon bólogat.
láttátok egy kocsival egy szép stopiet? ez odabasz. http://videa.hu/videok/jarmuve...
Ja.Soroksáron lesz ahol a múltkor is volt csak te nem tudtad hogy pontosan hol.
Itt van hogy hol.
hát mire? :D
Nem, nem erre.
szerintem azzal akart mondani a slapmi hogy sokan inkább magának felújítja és megy vele. nem hogy másnak újít fel motort gondolom.