1. ki fogja őket munkához juttatni? Ki bízik meg bennük? Szerintem senki....
2.Ki fogja jobb útra téríteni őket? Mert maguktól biztos nem fognak...A szemléletváltást meg saját maguknak kéne végrehajtani..De amig vígan elél a segélyből nem fog csinálni semmit...
Vagy továbbra is lopni , késelni .....
Legyen polgárháború.... Győzzön a jobb...
De ugyse lessz mert egy nagyhatalom biztos jönne "uralkodni" és rendet tartani...
Szerintem ezen ne vitázzunk.
Elhiszem hogy az emberke beleköltött ennyit és neki ez még talán bukás is és örül ha a pénzénél van.Énis belekültenék sokat mire valahogy lenne de az a helyzet hogy azt én veszem meg és én tudom mivan benne!Ezért is jó nekem a szakadt mert ígyis úgyis csk a saját munkámban bízok meg!
nem lehetne eztm és a hasonlótémákat itt hanyagolni?
nem zért hogy a szűnyeg alá söpörjük, csak vannak erre alkalmasabb fórumok mint egy motoros oldal.
Na csak beszélni kellett róla, ma reggel megjött a matrica készletem. Profi csomagolás (doboz, magzaggal átkötve, alu plombával plombálva , légiposta.
Úgy látom, hogy jó minőségű a cucc. Hordozó fóliás, és vékony.
A PayPal azonnal fizet az eladónak.
Előre fizettem a cuccot is, meg a szállítást is.
Igaz még nem érkezett meg, ellenben az ugyanakkor ugyanúgy németországban vett antennaerősítő tranzisztorok igen...
Eladó gyorsasága válogatja.
Ha van még pár nap türelmed, akkor várd meg míg megérkezik és beszámolok arról, hogy milyen minőségű.
Kár érte!
A helyzet hogy nekem 125 re van jogsim és nekem tiszta papíros mindenszarral meglévő kell!
125-ös papíros rendszámos esetleg lejárt műszakisat nemtudsz?
ha gondolod van egy mz ts 150 jobb idöket megélt itt pihen nállam 30 e huf-ért a tied nem kell átiratni nuku rendszám azért hoztam hogy szétbontom de ha téged érdekel nem szedem szét.krosszmotor alapnak tökéletes ha nyárig megmarad az lessz a sorsa.
üdv
Én is linkelhetnék zenét de szerintem itt csak köpködnének rám...
De nem ÓCSÓ!
Meghát a rendszám már nagymotoros érzést kelt!
2.Ki fogja jobb útra téríteni őket? Mert maguktól biztos nem fognak...A szemléletváltást meg saját maguknak kéne végrehajtani..De amig vígan elél a segélyből nem fog csinálni semmit...
Vagy továbbra is lopni , késelni .....
Legyen polgárháború.... Győzzön a jobb...
De ugyse lessz mert egy nagyhatalom biztos jönne "uralkodni" és rendet tartani...
Szerintem ezen ne vitázzunk.
Még nem is láttam!
Tetszik!
Nekem a 70-es, 80-as évekbeli futurisztikus kinézetű japán robogók is bejönnek.
Indokot is kérek miért igen vagy miért nem....
Tudtok nekem mondani valami olyan helyet ahol találok rs 80-as KTM-hez kapcsolási rajzot?
link
nem zért hogy a szűnyeg alá söpörjük, csak vannak erre alkalmasabb fórumok mint egy motoros oldal.
Úgy látom, hogy jó minőségű a cucc. Hordozó fóliás, és vékony.
Pro és kontra zündapp kolégának!
http://www.youtube.com/watch?v...
Előre fizettem a cuccot is, meg a szállítást is.
Igaz még nem érkezett meg, ellenben az ugyanakkor ugyanúgy németországban vett antennaerősítő tranzisztorok igen...
Eladó gyorsasága válogatja.
Ha van még pár nap türelmed, akkor várd meg míg megérkezik és beszámolok arról, hogy milyen minőségű.
A helyzet hogy nekem 125 re van jogsim és nekem tiszta papíros mindenszarral meglévő kell!
125-ös papíros rendszámos esetleg lejárt műszakisat nemtudsz?
üdv