Akkor kérhetek egy képet?:D Lehet inkább öregurasan végigcaplatom a 2 órát:D Inkább végigmenjen biztosan borulás nélkül 6 ban szép 50-60 as sebességgel 3-3500 as fordulatnál...
Már miért lenne?
Mindenki azzal jön amivel akar, robogóval, komárral,vasalódeszkával:)
Van róla kép de szeintem ne számítsatok semmi speciál kinézetre.
A legtöbb kupás motor konkráétan ronda, mert nem győzünk lépést tartani a borulások okzta károsodásokkal:)
Köszi. A láncot én is megoldanám, de a lánckerekek is nagyon kellenének, és se bizalmam nincs a kettőből eszkábáltakban, sem időm nincs rohangászni a dolog után, ezért keresek komplett láncszettet, de sem JT-ben sem RK- ban, sem DID-ben nem találtam. Ha valaki megtudná mondani, hogy miben létezik, az nagy segítség lenne!
Mindenféle adat benne van akiírásban:)
A pálya az 51es úton van, a 44es kilométernél mejdnem pontosan a kőnél, ha pest felől mész, akkor jobbra lent egy kis teknőben.
Ezek az események úgy szoktak lezajlani, hogyha meghirdetjük, akkor ott is leszünk reggel 8 kor.
Puch cobrába hány amperórás aksi kell?
és 6 voltos?
De nem mondta el.
zundapp szerint nem kéne mennem, álmodott valami rosszat.
Múltkor akkor váltottam.
Miért lenne jó, ha mennék?
Szerintem kb 2-3-4 et fogod használni.
simsonnal sem lehet 5be váltani.
Mindenki azzal jön amivel akar, robogóval, komárral,vasalódeszkával:)
Van róla kép de szeintem ne számítsatok semmi speciál kinézetre.
A legtöbb kupás motor konkráétan ronda, mert nem győzünk lépést tartani a borulások okzta károsodásokkal:)
Szóval jellemzően rondák de van amelyik halad.
Olyan 7-8 loerő maximum.
Fasza volna!
Tud!
http://www.yo
utube.com/watch?v...
Kreidler 60 ccm
Te indulsz?
Milyen géppel?(hány ló)
TEgyél már képet!
Nem látok kitételt.
100-nál többet úgyse megy.
A pálya az 51es úton van, a 44es kilométernél mejdnem pontosan a kőnél, ha pest felől mész, akkor jobbra lent egy kis teknőben.
Ezek az események úgy szoktak lezajlani, hogyha meghirdetjük, akkor ott is leszünk reggel 8 kor.