Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ára engem is érdekelne....
Nem tudom mekkora a gyári de most 15 fogas van fent....
Valaki tudja hány miliméter elgyújtást kell adnom a 3 gangos Ds 50-nek?
VAgy jöhet e-mailben!
Idulóképes vagy még éppnhogy pöfög?
Érdekel hogy mire tartod nem szeretném hogy titok maradjon az ára szóval kivele!
Tehát mi az ára?
Idomok nincsenek összeverve. Festésnél úgyis javítani kellenne a kis huplikat.
Irányjelző, láncvédő, ami hiányzik róla.
Talán a karbi sem eredeti, nagyobb kellenne rá.
Valami végzetes hibálya van?(gondolom ha nem kell)
Sajnálom hogy így pusztul!
A legnagyobbat akkor nyeri rajta az ember hogyha megcsinálja magának de lenne meló vele és az alkatrész is kérdéses kár hogy össze vannak verve az idomok.
Annyit ami az ára!
Írd meg mi a konkrét ára!
Puhi!

Most szólalj meg!

Azt mondta egy Kreidler Florett-re beneveznél...
Mit adnál ezért?
Van hozzá nagy lánckerekem.
jah akkor bocsi
azthittem, hogy egy helyről valók vagyunk!
De van. Én is úgy vettem észre hogy van egy gyengébb fajta maxi ami nagy nehezen megy 45 öt. De eszik 1.5 litert. Meg van ami símán megy 55-60 at óra szerint.
Ismerem ezeket. De ha nem tuningolt akkor inkább Babettához hasonlítanám a gyengébbet.
Honda cbr ből is van halálra fojtott, meg a régebbiekből is, és mintha 2 loerős sachs blokk is lenne, nem lehet, hogy puach is van?
Hát ha temondod!
De nem!
A Monzat és Az Imolát nem. De a Maxi és a Simson nem egy csoport. Inkább Maxi Babetta.
hali
neked nem egy fehér furgonszerűséges van amire van rakva egy nagyobb Puch matrica?
Javallom hogy a lánkerékkel is variálj mert a parsztnak
jó tulajdonsága volt 4-el nagyobbat rátenni!
Ma kivittem a Jet-et egy próbakörre...
Nagyon jó gép csak 5. és 6. fokozatban erőtlen lesz a motor....
Most utánanézek pár henger készletnek mert előttem lévő gazdája igencsak nyüstölhette. De az évek száma alatt is 1-2 ló elszökhetett...
Ettől eltekintve 5* .
Ok! Köszi a segítséget...Mivel még nem volt puch-om ezeket a dolgokat még nem tapasztaltam...
Be kell tekerni, majd újra ki és a meglapítottt részen kell lenni az olajszintnek.
akkor nézd meg a 2 le-s puchokat,monza,imola,grand prix,stb. egy alap simson is megeszi ezeket.