Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker.

A simsonosok csináltak egy nagyon fasza, időkersztmetszettel dolgozó kis progit, már mutattam, elérhető Gecsei István oldalán,(nutria.uw.hu) és a szocimotoroson.

Ennek van értelme, másodpercben számolgatni meg nincs.
(mertugye mi van a szélességgel?)
A Wild ben ne számíts ennél értelmesebb megszólalásokra, ha nem kéthegeres szirszarokról van szó:

"a lökéshullám közel hangsebességel terjed a csőben"

Ez így konkrétan sík hülyeség:)

HA minimális esze is lenne a jóembernek aki ezt leírta, és minimálisan értene ahhoz, hogy a rezóvan mi történik, akkor nem írn aiylen marhaságot, de nyilván a vasváz elnehezítéshez jobban ért.(monnyuk akkor nem tom mér nem azzal foglalkozik:)

Szóval mérések alapján, egy rezóban a hullám terjedési sebessége 280-540 m/s között van valahol, kialakítástól függően, ráadásul ez az érték a fordulatszámmal folyamatosan változik.

Arról nem is beszélve, hogy a hengeren a nyílásokat vagy főtengelyelfordulási fokban, és furat% ban szoktuk érteni, vagy időkeresztmetszetben, de véletlenül sem nyitvatartási időben másodpercben:)
Ennek nem is volna nagyon sok értelme, mert ezredmásodpercekkel kellene számolni, ráadásul így a szélesség nincs is a képletben:)

Az ablakok keresztmetszetének a megadásához a leg értelmesebb a specifikus időkereztmetszet.
(egységnyi idő alatt, az adott keresztmetszeten mennyi gáz haladhat át)
Mi kellene még hozzá?
Van még pár apróságom....
Mondtam már, hogy ne itt chateljetek.
Mondjuk Puchit
És kit érdekel?
Hívd föl!
VAgy írj még!
JA bocs ehez vedd hozzá a forró, nyomásalatt lévő gáz terjedési szbességét a kipufogóban (340-370 m/s) és hatáérozd meg hogy az adott ablaknyitvalevési időkeresztemetszethez milyan hosszú csú kell mekkora végátmérővel?
Nem ír a csávó
Most így fejben.
Akkor légyszíves számold ki nekem hogy egy Kb 39-es lökethosszú motornak 7-10 ezresz fordulat tartományban hány sec.ig van nyitva a Kb 17 20 mm-es kipufogóablakja?
Rendben!
Nekem is csak hányos van majd egyszer talán összejön egy komplett!
OK.
Szivesen...
De vedd figyelembe hogy hiánya van...
Tatabánya!
Köszönöm!
MAjd ünnepek után megbeszéljük megszervezzük!
Majd adok e-mailcímet meg minden egyebet oszt póstázom a zsetont!
Ha vidéki vagy akkor csak neked egy postaköltség az ára...
Nincs rá szükségem...
Mágnes gyújtás, mágneses indukció, elektromágnes
http://www.youtube.com/watch?v...

Ezső Úr örök igazságai!
MEséld már el légyszíves.Kíváncsivá tettél!
Hát mi meséld már el kíváncsi vagyok!
Tán nem orrba szájba fizikáztatok?
VAgy megjavítottad a babettáját?
Ha tudnád egyszer miért engedett át a fizika tanár év végén
Hát most nincs kedvem kiszámolni mert nálam eltartana 30 másodpercig