nem "barátom",én a saját tapasztalatomnak hiszek,mert én meg tudom tenni,ellentétben veled,hogy a simson után ráülök a többi gépemre,és érzékelem a különbséget!
Mondom akkor egy csodát tolj oda, de persze erre nem jött válasz.
Ebből csak azt tudom leszűrni, hogy jobban hiszel a videókban, mint a valóságban. Van probléma bőven.
a hülyeség úgy látom nálad is megvan,mert te is csak szájtépésben vagy nagy,de bizonyétékot mellékelni te sem tudsz.. a simson pedig fényévekre van bármelyik kreidler,zündapp stb. motortól. nosztalgiából már hozzájutottam néhányhoz az elmult idöben,de annyira lehangoló volt a többi sachs-kreidler,ktm,stb gépemhez képest,hogy azonnal meghirdettem,és hálistennek el is vitték.én simsont soha többet nem fogok betolni az udvaromba,az biztos!
Csak azzal van baj.. mindennel csak a hozzá nem értésed támasztod alá. Jó érzés hülyének lenni? Ha igen, akkor nincs is több kérdésem. Ha meg a szájtépésen tovább is tudsz lépni, akkor odalehet tolni a gépet valamelyik pályára. De erre majd felsorolsz millió okot és csak dobálózol tovább. Szomorú.
De legalább tudjuk, hogy az agyhalálon túl is van élet!
nem az én szellemi képességeimmel van baj... mert egy 2éves gyereknek is jobb a felfogóképessége mint a tiednek! mert már százszor mondtam,hogy bizonyitsd a meséidet,de mindig csak elterelő válaszokat adtál!
Twin swirl combustion chamber, ami azt jelenti, hogy az gázkeverék beáramlását és az égés folyamatát spéci örvényáramba kényszerítik, ( az égéstérben )miáltal szerintük a jobb lesz a hatásfok meg ilyen baromságok sorban. Sztem duma...
nna ma szerezte egy suzuki gsx 250-est 1982 évjáratút ami érdekessége hogy kéthengeres és 8 szelepes!
éééés minden papírjai rendezettek. rendszáma is van.
tavasszal át lesz építve cafe racerre. :)
a forgalmiban 33 kw van írva. DE nem tudom hogy tényleg elírták vagy tényleg annyi.
Bár nem találta neten magyarul hogy mit jelent a blokkon a tscc jelölés.
Kösz a képeket. Mannheimbe menet-jövet, mindig fogadkoztunk, hogy legközelebb biztos megnézzük, aztán valahogy sosem került rá sor. A repülőket is megnézted?
már megint csak a levegőbe beszél kollega úr,mesekönyvet én is fel tudok olvasni.. de még egy elfogadható bizonyitékot nem láttam arról,hogy ténylegesen 50ccm cimcony gps-el mit megy! ha arra nem veszed a fáradságot,hogy alátámazd az állitásod,addig hiteltelen akármit is mondassz!
Ebből csak azt tudom leszűrni, hogy jobban hiszel a videókban, mint a valóságban. Van probléma bőven.
De legalább tudjuk, hogy az agyhalálon túl is van élet!
éééés minden papírjai rendezettek. rendszáma is van.
tavasszal át lesz építve cafe racerre. :)
a forgalmiban 33 kw van írva. DE nem tudom hogy tényleg elírták vagy tényleg annyi.
Bár nem találta neten magyarul hogy mit jelent a blokkon a tscc jelölés.