Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ideiglenesen kivonva forgaloból. és megegyeztük az eladóval hogy a adásvételit tavasszal megújítunk amikor elkészül avas. rendes azipse.
nem "barátom",én a saját tapasztalatomnak hiszek,mert én meg tudom tenni,ellentétben veled,hogy a simson után ráülök a többi gépemre,és érzékelem a különbséget!
Mondom akkor egy csodát tolj oda, de persze erre nem jött válasz.
Ebből csak azt tudom leszűrni, hogy jobban hiszel a videókban, mint a valóságban. Van probléma bőven.
a hülyeség úgy látom nálad is megvan,mert te is csak szájtépésben vagy nagy,de bizonyétékot mellékelni te sem tudsz.. a simson pedig fényévekre van bármelyik kreidler,zündapp stb. motortól. nosztalgiából már hozzájutottam néhányhoz az elmult idöben,de annyira lehangoló volt a többi sachs-kreidler,ktm,stb gépemhez képest,hogy azonnal meghirdettem,és hálistennek el is vitték.én simsont soha többet nem fogok betolni az udvaromba,az biztos!
Csak azzal van baj.. mindennel csak a hozzá nem értésed támasztod alá. Jó érzés hülyének lenni? Ha igen, akkor nincs is több kérdésem. Ha meg a szájtépésen tovább is tudsz lépni, akkor odalehet tolni a gépet valamelyik pályára. De erre majd felsorolsz millió okot és csak dobálózol tovább. Szomorú.

De legalább tudjuk, hogy az agyhalálon túl is van élet!
kérdés mennyire rendezett a papirja,mert ha nem volt kivonva a forgalomból és nem fizették a biztositását,az elmaradt összeget neked kell kifizetned!
nem az én szellemi képességeimmel van baj... mert egy 2éves gyereknek is jobb a felfogóképessége mint a tiednek! mert már százszor mondtam,hogy bizonyitsd a meséidet,de mindig csak elterelő válaszokat adtál!
itt vannak bár lesz meló vele. De legalább a papírjai rendezettek!
Képet!
Kösz
Igen, gondolom én is , valami geometriai trükk lehet
" Az neked a bajod, hogy sokat voltál vidéken, és nem fejlődött ki az agyad"
úgymond módosított hengerfej mászóval he? :)
Twin swirl combustion chamber, ami azt jelenti, hogy az gázkeverék beáramlását és az égés folyamatát spéci örvényáramba kényszerítik, ( az égéstérben )miáltal szerintük a jobb lesz a hatásfok meg ilyen baromságok sorban. Sztem duma...
nna ma szerezte egy suzuki gsx 250-est 1982 évjáratút ami érdekessége hogy kéthengeres és 8 szelepes!
éééés minden papírjai rendezettek. rendszáma is van.
tavasszal át lesz építve cafe racerre. :)
a forgalmiban 33 kw van írva. DE nem tudom hogy tényleg elírták vagy tényleg annyi.
Bár nem találta neten magyarul hogy mit jelent a blokkon a tscc jelölés.
Esetleg azokat a képeket is szivesen megnézném, ha a kollégáknak nincs ellenvetése. Régi katonai gépek a mániám
Meg hát.
Kösz a képeket. Mannheimbe menet-jövet, mindig fogadkoztunk, hogy legközelebb biztos megnézzük, aztán valahogy sosem került rá sor. A repülőket is megnézted?
már megint csak a levegőbe beszél kollega úr,mesekönyvet én is fel tudok olvasni.. de még egy elfogadható bizonyitékot nem láttam arról,hogy ténylegesen 50ccm cimcony gps-el mit megy! ha arra nem veszed a fáradságot,hogy alátámazd az állitásod,addig hiteltelen akármit is mondassz!
Sinsheim Autó és Technika Múzeum
Hol készültek a fotók?