Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anyire szeretem amikor megérted amit modnok.
(úgy harmadikra általában:)

12csapszeg helyét NEM lehet kiszedni 14 re semmiylen értelmes dugóban.

A többit nem is kommentálom, mert lényegileg nem érted mire jó a nagyobb csap.
ép ezt mondom hogy olyat kell keresni ami ki lehetne szedni. Pl van egy puch 10-es csapszegű dugóm ami bőven ki szedhető 12-esre. de a 12-esről persze kérdéses a 14-es csapszeg.De itt csak egy megoldás lehet a tűgörgő kosár módosítással lehet megoldani mondjuk 12-es csapés felső tűgörgö kosár elég bazinagy legyen akkor elvileg jó nem? vagy végsőmegoldás esetetén bronzperselyt beletenni sok aprólyukakkal... akkor az is elmehet párezer kmet nemde?
12es csapszeg heléyt nem lehet 14 re kiszedni..
1mm még tlán elmegy, öntvényfüggő, de kettő mér biztosan nem.
Tom.
Valami 60 ojró környkn már találtam mahlét, de elmennek a víz alá, ennyiért.

Tkrj ből már van yz be való olcsóbban is, de lehet, hogy még phix is.
50 juró az új utángyártott bele.Gyári 80 100 juró ha kapsz.
CSAPSZEGFOGLALAT gecc miez villanykörte?
Korai yz 80as dugója egészen hasonló, bár nem L gyűrűs, de én azt nem bánnám,mert za egy marhaság:)
öt3z3r? jólesz?
akkor keress vmi 12-es csapszeges dugót és esztergáltasd ki 14-esre és osztjóvan persze meg kell nézni a csapszegfoglalat vastagságát nna.
Az érzékeny álom a 777 blokkosnál kezdődik:)
Akkor majd beleesztergáljuk a bontatlan blokkba.:D Hűtőbordákat meg megfürésszeljük oszt nem lessz sújja.:D
A babettákkal nem állok szóba mert fostubus az összes.
picivel többet mint egy babetta de ha a babetta gondot okozott nem tudom milyen reményeket fűzhetsz ehez az érzékeny álomhoz

de a dugója jó bele
Mit tud egy Sachs 50/6SWD blokk?
Bing 21 karbi van rajta.
Rendben, én kérek elnézést..

CSak már határozottan untat az az infantilis szarakodás, hogy pár embernek nincs jobb dolga, mint, hogy beszólogasson a hülye simsonosnak, csopperesnek, szpídesnek, akárkinek.
Teccikérted.

Én éretelmesebb ogrnak tartalak ennél téged örülök, hogy nem kellett csalódnom.
Inkább az eladó mondjon először.
Azthittem lejött a szmájlí a végén de ha nem és bántó volt a hsz akkor elnézést.
Te egy alapvetően normális gyerek vagy ez a gecizést miért kell he?

Nam a drága simsonos barátaink, hanem a magyar átlagos műszaki intelligencia a probléma.

A hülyeség márkafüggetlen.
Lehet de nem ez a jellemző drága Simsonos barátainknak köszönhetően elterjedt a nézet, hogy a hüvely a megoldás mindenre.
A fúrva volt, lehet, hogy csak annyi, hogy belehonoltak egy századdal nagyobb dugót, és az nomális.
mondj árat :)
Néha nekünk is lehet szerencsénk!
Különben mit kérnél egy szivarért?
Kiábrándítóan néz ki.Valaki már tunyingolta csak remélni lehet, hogy nem nyúlt bele egyáltalán és elrettent a kemény króm látványától.De ha fúrva volt akkor az már gyanakvásra ad okot.De hol a K80?
Szépmotor. De így pörög egy olyan kis karbival? Mondjuk a C50 Sportom is rendesen pörgött a 13 vagy 14 es karbival jól ment hamar fentvolt 60 körül
Ha eszeveszetten zörög, akkr pláne ne közlekedjl vele, mert valami vágleg tönkremegy esetleg, és a kis hbából lesz nagy.