Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

juteszembe a képek között turkáltam... :)
az eredménye hogy sokkal könnyebb lett a fogaskerekek legalább 40 %kal! és csak egyedül a ferodolamellákkal nem vagyok megelégedve mert magas fordulaton kissé csúszik.... és másik hogyan tudnám erősíteni benne a rúgót.... alátéttel? vagy hogy?
egyébként az én voltt simóm is képes volt 82-őt menni 60-as hengerszettel házirezóval és felmart karbival simó 18és felesre . és első 17-es láncfoggal! és persze pontos bicóórával mértem be.
Legalább Balassagyarmatra elgugulhatnátok, nem kötelező a simsont nézni, addig elmentek ebédelni:)
De vontatták, sőt utánfutón volt, sőt kocsiban volt a gps, sőt a fékpad sem hiteles és a videórol mérhető fordulatszám sem satöbbi.

Ezek a simsonos fiuk már felmutattak már valami értékelhetőt.
Tőled még kizárólag csak a fikázást láttuk, hallottuk.
Ez a viselkedés úgy 6-9 éves korig nem is volna probléma.
Százat a szériábólc csinált kipuval, kiskarbival tudnak a (nem egészen) 70es motorok, de persze tudom, ez nem hiteles, hiszen csak versenyen mérték, a célegyenesben, de ugye mutassam a műszer hitelesítését D:)

Szóval ez már a szánalmas kategória.

Ugyan ez volt amikor megemlítettem korábban pár loerő adatot, akkor is ez volt, hogy mutassam a fékpadi mérést.
Amikor mutattam, akkor meg kussolás volt.
Van aki képtelen elfogadni hogy nem szoktam hazudozni.
Gondolom mert magából indul ki:)

Tehát szóval a mondott nem egészen 70es motor 120 felett tudott ami kiválóan igazolható a videójáról készült fordszám méréssel is..
Aki meg nem hiszi, az back up hassa:)
Ultra

fórumosoknak kedvezőbb áron mérve.
Már megint a régi nótát fújják itt páran :)

Pontot kéne már tenni ennek a dolognak a végére!Kéne találkozni valami simsonálison vagy akármin és ott lehetne keménykedni, mindenki bemutathatja, hogy az ő gépe jobb :)
A magyar kézimunkát szeretik nyugaton...
Nemtudom miért nehéz elhinni hogy egy 70 es 4 felömlős Simson megy 100 at. Nekem a videóim között található is vitte mondjuk nekem 96 volt vele a maximum de ott még ment volna. Jó hosszú áttétel volt rajta. P20 karbi, rezó, SA féle 70/4F babetta gyújtással.
engem csak a menet közbeni mérés gyöz meg! honnan tudod,hogy nem vontatták e,vagy nem lejtön mentek vele?
Amúgy a hülyék mellett vannak akik tényleg képesek produkálni ezt azt, mnt például ez a MAjor Bence nevű Bősárkányi gimnazista.
link
Ez egy nem egészen 70ccm es motor, ami elvitt még egy kcisivel hosszabb áttételt is. És ugye itt nem az van, hogy a hülyegyerek megvette a gyári kész tuingszettet, feltette oszt májerkedik, hanem ez tisztán magyar kézmunka.
Az eredetinél kisebb kislánckerék van rajta elöl, azért mutat zöldséget az óra.
...videoját(lemaradt)
inkább ezen kéne röhögni... érdekes,hogy egyik se gps-el rakja fel a http://youtu.be/RHyU48yiG4w
Pont fele ennyiért kínáltak pár hete egy sokkal szebbet Komárom környékén, csak nem volt rá lém. Majd leszáll a magas lóról a gazdi, mint a múltkori Piros Monzás, aki itt százat kért érte, és négy nap múlva már bontva árulta!
Hogy adnék az arcára, az egy dolog, de ettől még ribi.
Vizes TT lehetett valamikor. De ennek tárcsásnak kéne lennie vagy legalábbis kishengeresnek. Az oldaldoboz meg valamiért mindig hiányzik. Amúgy mi volt a gyújtás baja?
Azért a kis szerencsétlent elvinnéd szerintem egy két körre...:P
Sanszos.:D
Ezen a múltkor nevetgélnünk.
Ez valami szerencsétlen valóságshow ribi ha jól emlékszem.
http://www.youtube.com/watch?N... eztet a emzolinak küldöm szívvel hogy legye min csámcsognia
a kuplung lamellát csak bontottan lehet kapnivagy a autószerelőnél megérdeklődöd hogy hol újítanak fel kuplungot és legyártanak neked. a dugattyút a neten is megtalálod.
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Új Puch Monza tulajdonos vagyok, sikerült szert tenni egy közepes állapotú gépezetre, de kisebb felújításra szorul. Debrecen környéki vagyok, nem találtam olyan boltot ahol lehetne hozzá kapni, pl, kuplung lamellát, dugattyút... stb. Tudnátok segíteni, előre is köszönöm! :)
Amúgy nagyon összvér.
Vízhűtés, TT, de dobfékes. Oldalán C 50 Sport... Valami akármilyen kipufogó...
Kiderült, semmi baja a gyújtásnak... Ma már karikáztam vele, 18004 km van benne, hibátlan fékek, indexek, világítás.

A pécsváradi meg csessze meg, épp tegnap voltam Pécset.