Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs véletlenül RS re tankod?
Ha lohner sissy re gondolsz azon valami ilyesmi volt emlékeim szerint.
vonóhorog kampó minden mennyiségben. akármire! lehet kistrakira quad-ra kocsira, motorra . ára 2500 ftól 5ezerig. mind újak! leselejtezésből megmaradtak.
csak ez a három van. de ha ez jó célnak ha kell akkor írjon. pár sorral lent van a mail-em :)
a felső kipufogo mihez való sissyhez keresek kipufogot
naja. de levehetős :) egyébként egyik kipu gyanús mert mintha sr2-esre való lenne?
szia!
speedrabbit-kukac-freemail.hu-ra írjon! nálam van a kipufogók.
Helló! Érdeklődni szeretnék, hogy a középen látható kipufogót hol lehetne beszerezni, illetve milyen árban volnának. Van egy Puch MS 50-es motorom, de azon elég rossz állapotban van. Tiszta horpadt és már biztos volt szétvágva, mert elég csúnya hegesztési nyomok vannak rajta. Újat már találtam-elég borsos áron- de egy használt jó állapotú lehet engem is érdekelne.
K80 Óriás polybauer szerű idomzattal?:D
Mezei Zündapp K 80, T80 idommal.
Ez legalább jól néz ki :) Mit lehet tudni a típusról?
Simson hollander?
Ma is vettem egy újabb kotványt, gyújtáshibával:
nna itt vannak a kipuk..
Amúgy az összes SWD 6 blokkos RS Sachs elöl dupla tárcsafékes?
Szépen szólnak ezek.
a videón az enyém van,amit szerzett az kis karbis, butitott verzios henger van rajta...
Kéne kéne kéne Cafe Racerre alakítanám legalábbis kormányát biztos.
Pukkerosok és a többiek.

Mit szóltok ehez a CB 1100-hoz?
Tetszik nemtetszik?
Kéne és a többi.
Mindenki tökéletes csak van aki jobb
Mondom, hogy háromszor kell neki elmondani, mire egyszer átmegy:)

Tehát:

NORMÁLIS dugóban NINCS felesleges anyag amit ki lehetne szedni.
Fos dugóval meg nem kell foglalkozni.
Elkell menni az indiánokhoz megkérni, hogy csináljanak ambikát aztán lesz :) Amúgy minek gányolni? nincs 50 euród? akkor tegyél bele gányt ami majd elviszi a hengerfejet hegnert mindent és spóroltál 8-ezer forintot.
Mennyémá picsába. Asszem kimondtam amire Zoli gondol.
értelek hogy a anyagvastagsága miatt nem megoldható a 14-esre való kiszedése. de mondom hogy biztos van olyan dugó ami épp elég vastag hogy kiszedhető nem? vagy egyáltalán nem létezik?
Mondom nem kell ehezzz dugattyú mivel pöccröff a blokk...:D