Zoli! (Vagy valaki más!)
Nem tudsz valami olcsó forrást üvegszövetre?
Én csak olyat találtam, ahol egy 51x50 cm-es darab cirka 1000 Ft. Köszi a választ! ( Mindenkinek!)
köcci a linket nem nem jó ez a hengerszett mert ez am6osra való. nekemrégebbi széria ebs vagy eds vagy mi az a típusa a vízhűtése nem a blokkba megy hanem henger oldalán megyki a pumpához....
Barátnémnak Fenixe van. Jó kis taliga. Kat os kipuffal foljtva 50 et megy szépen húz. Majd tavasszal kivesszük a fojtásokat.
Ja és ami még tetszik benne mégha sebességben is van kuplungot behúzva be lehet rúgni. Ez hiányzik nekem sok motorból
és tudod mi a meglepő benne? hogy a blokkja bontatlan még! annyira hogy a membránoknál van két db biztonsági csavar van benne amolyan félgömb alakú csavar és semmivel nem lehetett leszedni mert nem 6lapfejű sem inbusz, selapos megcsillag sem
és fogóval alig bírtam leszedni mert sokszor kicsúszott.
azért kell a pailoli hátsó teló oda mert nem bírja a gerincem a sok kátyús úttól és amióta ez a narancsteló van benne azóta sokat javult a úttartása és kényelmesebb :)
a gyertyát passz elfelejtettem de úgy emlékszem hogy ngk 7bhs volt asszem vagy 8-as érték vagy a szakadt isolator XD
Egyszer kellene egy fórumtali majd ha meleg lesz valahol a Velencei tó mellett aztán megvitatjuk ezeket a témákat egy jó hideg üdítő mellett. Meg persze gyorsulhatunk is..:)
Rossz műsort nézel haver ez nem a "ki tud nagyobbat hazudni" :D
Valahol találkozzunk egyszer és meglátod mit megy egy jól beállított 6,25-ös Sachs.Azokon a kacat 4-es blokkokon mire váltasz egyet is a sachs kettőt húz.És annyira finoman van hangolva az egész, hogy a visszapillantóban 3. után már zummmmolni kéne, hogy a pikkpukk látszódjon.Az a bajod, hogy nem mentél még jól beállított 5-gangos nyugati KKR-al!Jó a puch de más kategória és a kettő között szakadék van nem pedig egy egyszerű reszelővel kiiktatható folytás.
Nem tudsz valami olcsó forrást üvegszövetre?
Én csak olyat találtam, ahol egy 51x50 cm-es darab cirka 1000 Ft. Köszi a választ! ( Mindenkinek!)