Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hajrá :) és mibe lesz? simconybán vagy a dáápbán?
Ktm 125 Comet Rs karburátor. Bing 84/28/1002
Nomeglássuk mi lészen belüle. Bevonatos hengert nemösszefaragni.
ez nem zombika, ennek a felületén látszanak a szilicium üledékek, a zombika meg ajtókilncs módon hmogén szar.
örömbódottá
persze nyilván lesznek érdekességek a blokkban...
De legalább nem nepper áron volt.
ühüm ühüm.. De nekem nem jó a 38-as dugó mert majdnem mindegyik kicsit túlméretes. azaz inkább 38 és fél felettiek jók csak.. max ez jó mintadarabnak. Bár ez a dugó inkább maxifélékbevaló de jó a simába is.
Szerintem a feketeblokkos olasz elko vagy meteor. De nem ambika az látszana.
ez ambikásnak nézki mert nekem pont tökre ugyanilyen! csak ha belül van vmi gyártói jelölés bizonyíthatja be...
Akkor nem tudom.
Én azt nemtudom. Pápa környékére tippeltem volna. Egyszer amikor voltak haveromnál motort nézni Pápáról jöttek
Schönher Győr környéki...

Ezt a K 80-at meg emlékeztetőül:
Sajnos csak felső kiflim van Cobrához:(
igazából már minden alkatrészem megvan hozzá, csak egy ilyen alsó kifli hiányzik hogy eredeti legyen
azta az igen! :O és a simson alsó kifli nemjó?
de azért mik hiányoznak a motorról?
igazából egy Tomos Cross 50 Juniort restaurálok, és ahhoz keresek ilyen vellahidat. elég ritka motor. 300 darabot gyártottak belőle összesen
értem. de én szoktam eljárni a derbi fórumra is. és ott megmondták hogy ha full fojtatlan az egész akkor elvileg elmegy 70-80-at maximumra. És pont nekem az van. bár sztem nekem max lehet 70. mert hátsó lánkerék kurvanagy azaz 62 fog van rajta. és most majd fogok adaptert esztergálni bele egy 42-es vagy 52-es lánckereket. és akkor jó lesz.
egy kérdés hogy ez milyen motoron való? mert valszeg van ktm cometeken is.
és azok amik vannak neked azokba 28mm es vellaszárak mennek bele vagy 30mm es? csak hogy tudjam hogy jó irányban keresgélek e
Nekem a régebbi volt. A Pál-dugattyúnál fúrták meg 82cc-re. 100-at röhögve ment, a haver szerint a gyári 125/250 ETZ-ket bármikor "megette" volna gyorsulásra. Egy baja volt. Hosszabb távon mindig be akart sülni. A gyári 50-es szettel pedig 2.3L/100km fölé nem lehetett vinni a fogyasztását, bár a sebességét sem 60fölé.. :D
Nekem "hegyekben áll" csak nemszeretnék megvállni tőle, mert mindegyiknek van valami bibije és talán a meglévők kiadnak egy vagy kettő használható párt ami meg felhasználható kéne, hogy legyen a replinkóba.
az a baj hogy nekem nincs :) és így néz ki az ami nekem kellene
Mi baja a tiednek?
keresek ilyen első teleszkóp kifliket. legfőképpen alsót keresef. fontos hogy alu legyen, és hogy 28mm es telószárakat bele tudjam tenni. Marzocchi teleszkóp az eredeti. azt hallottam hogy a puch cobrában is ilyen van gyárilag. ez igaz lehet?
nem vagyok látnok...