Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vettem egy újabb hulladékot, habár elvileg meg van fúrva[?], új dugó, van kompót rendesen, de valami eszeveszetten zörög benne.
Még nem tudtam beindítani, gyújtáshibás, vagy vezetékelés.
Nagy meglepetésemre ugyan ilyenről van szó:
Zündapp 530-60
http://www.youtube.com/watch?v...
Futárnak egy anyja van asszem :)
Ma énis mentem egy kört kint.

Elképesztő mennyi mindent eltudnak barmolni egy motoron.Az ember csak nézni de nem érti sokszor, hogy mi van.
Miért nekem magyarázol az időjárásról, mikor nap 150 km-t megyek minden nap?
Azé hozod lápon me relment a zeced:)
Motrozzon ilyen fos időben sokat akinek hat annya van és mind lángheggesztő.)
Akkor megvan a köztes megoldás!
Brüno gépe 5 littyóból elmegy...
Szerinted miért hozom lábon? Mert a motor 3at eszik, az autóm meg 8at...
Igaz szerelés nélkül elfér benne...
jójó mennyire mert ha kb 150 km en belül akkor talán szívességből kocsimmal elhozhatjuk :P csak neked kell perkálni a naftát.....
Minek hozod lábon?

Kiveszed a két kereket, az elsőtelót meg a blokkkot, és még egy kispolszkib is befér.
Messze!
mér holvan helyileg?
Szükségem lenne kölcsönbe egy K80-hoz Motoplat gyújtásra. Tudna valaki adni? Csak amig elhozom lábon a motort, utána visszaadom.
beszartok... ma vastelepen bugáztam és 3 db puch féle szivar kupifogót találtam kifogástalanul csak felületi korrozióval horpadásmentesen. és egy db dobozos kipu mint a puch mv-ken vannak az is kifogástalan :)
levegös c-s vagy d-s méret 14-es csapszeg köszi
Levegős vagy vizes kell?
babetta dugó kibirja 7-8 ezres fordulatot
Már megint jó hülye vagy.A mester nem mondta, hogy vizesbe vagy levegősbe kell tecciktudni neppermájszter van különbség!
hát ez meg mi? eléggé elbarmolták... http://www.kepesmotor.hu/puch-...
Hello!
Elvileg a Babettáé hozzáalakítható kis esztergálással.
hali sachs 5 sebességes blokkhoz keresek dugót ha valaki tud ilyet tel 06307542274 köszi
Miértéppen?
Ahhoz képest hogy mennyi embernek " tetszik", hiába hirdettem az enyémet, kutyának nem kellett, pedig adtam mellé egy KTM RS 80 ast, amiben ugyan az a blokk volt, meg mellé egy pillangóhengerszettet.
Kár azért a herculesért.Nem nagy szám de szerintem egészen jónak néz ki!arról nem beszélve, hogy néhány alaktrész cseréjével szinte már már legendás LC típust lehetne faragni belőle :)
Ha ezt a brigádot valaki alaposan pofán akarja baszni, istenúccse segítek.
Nincs kedvem RS kuplungot szerelni. Valami kedvcsinálót valaki dobhatna...:P