nekem csak sajna 17.2 mm van csak de nem tudom hogy abba bele tudsz e kapatn a csavart?
a otthon vágd le egy db küllőt 17.2- 17 .0 mm re és próbáld belekapatni anyával ha jó akkor küldöm ha nem akkor cumi van.
bár a babetta küllő nem jjó?
mert van sztem egy a vastelepen :D
Sok búúzi zümzonos nak van rendes membránhoz való rendes háza, az okos pukkosok, meg 2 loerős libakergetőbe valót hasnyálnak:)
Szóval a zömzönös az huja kocsog mindedlyjik:)
értem de 4 ezerért nem akarok membrán házat venni most. habárvan itthon annyi alu profilom hogy abból bármilyen membránházat tudnék csinálni és van marószettem is.
de ha kifogytam akkor szólok hogy kell ..
Már elmondtam, hogy ezek az áramlásr merőlegesen álló membránok szarok.
Felépítésükből fuckadóan nem alkalmasak nagyobb teljesítmény elérésére.
Iylet felszegelni egy motorra az kb az önszopatás kategória.
Rendes V alakú membránt szerezzél és ne valami fos robogóét, hanem valami normális váltós motorét, leírtam melyek alkalmasak.
zolibááááá!
a egy hengeresnél két üteműnél hányas szorzóval számolunk? 1-2-3-4 melyik az? mert vanegy progi a telómon ami ki lehet mérni a fordulatszámot csak nem tudom melyik az.
igen ezt. :) de a nagy hó miatt nem tudom most kint le tesztelni de addig is bejáratogatom a hengert meg a dugót. és ha minden jó és akkor filózom a karbon memránlapokon is....
nem rendeltem he hanem faragtam egy alu profilből ami 50x15 mm és abból volt nekem egy méteresbe.
és abból vágtam 3-at és egymás felé rakosgattam és így faragtam ki. a membránlapkaműanyagházzal azt vmi derbi vamosé sztem vagy ahhoz hasonló robeszből.
a otthon vágd le egy db küllőt 17.2- 17 .0 mm re és próbáld belekapatni anyával ha jó akkor küldöm ha nem akkor cumi van.
bár a babetta küllő nem jjó?
mert van sztem egy a vastelepen :D
Undorító gusztustalan köcsög buzer véglény Simsonosok nála csináltatnak.
Megy általában mindenki aki egyedit akar.
ami a cometből fűztem szét .
mennyiér kéne?
csavarral is kell csak küllő?
Valakinek esetleg zündap 17-es drótküllős keróba küllője?5 10 darab elég lenne.
Szóval a zömzönös az huja kocsog mindedlyjik:)
de ha kifogytam akkor szólok hogy kell ..
Mondom, hogy van membránházam, azt is elmeséltem hányféle fost lehet beletenni.
De persze, ha cophacc kedvedre ha jólesik, ahelyett, hogy vennél valamit ami működik:)
akkor majd megint faragok egyet rá. csak vmi v alakú membránt kell keresnem majd.
Felépítésükből fuckadóan nem alkalmasak nagyobb teljesítmény elérésére.
Iylet felszegelni egy motorra az kb az önszopatás kategória.
Rendes V alakú membránt szerezzél és ne valami fos robogóét, hanem valami normális váltós motorét, leírtam melyek alkalmasak.
a egy hengeresnél két üteműnél hányas szorzóval számolunk? 1-2-3-4 melyik az? mert vanegy progi a telómon ami ki lehet mérni a fordulatszámot csak nem tudom melyik az.
és abból vágtam 3-at és egymás felé rakosgattam és így faragtam ki. a membránlapkaműanyagházzal azt vmi derbi vamosé sztem vagy ahhoz hasonló robeszből.