Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van tök jó membránházam azt hazsnűlja a imsonosok többsége.

Nagyon seok fajta elég nagy méretű (viszonylag) membrán megy bele, oylan ami könynen beszerezhető.

Aprilia rv-am yamha dt 80 honda mbx-mtx satöbbi satöbbi.

Ezek mind belefaraghatók.
Membránházat honnan rendeltél he?
Végre működik a épített membrános hengerem ami a feketecometbe szántam. rendesen pörög. pedig csak félig húztam a bajszát.
Bár még kell hangolni a karbin. és talán kicserélni a főtengely szimeringeket mert befogtam a karbit és akkor még ment kicsit hörögve.... vazzzz..... de lényeg hogy stabilan megy az alapjárata meg meg pöcre indul is.... tippek? így nem baj?
"Ferodor" Vajommiii ..

Feri ablaka, vagy vasablak, vagy miszösz?
Keress meg oszt kűdöm a számlaszámot meg a többi cuccot. Olyan ezeöccá körül van a psota irén asszem.
Najó, kell, csomagold be légyszives, és küld el hova utaljak.
Szilveszterkor jártam, akkor kőd volt, hogy 50-el tudtam haladni.
Nem szokásom arra járni. Ha erre jársz térj be érte meglesz még valszeg.
Nekem mindegy, hogy posta, vagy eljuttatod ide galambbal, autóval, 6000, és legyen Budapesten.
Igen de így lenne egy komplett blokkod hengerrel meg midnen további pótcuccal.
Voltaképpen nekem csak a rőpsúly részt kéne ferodorozni...
Tudja a macska. Ha neked onnan is jó hát hajrá. Ha a váltóját be tudod szerezni postával 6000 forintnál alacsonyabb áron.
Aha, mert eBay-n nem árulnak hozzá alkatrész, igaz?
Alkatrészt meg nem fogsz ilyenhez találni. Mivel külön nem adják el a blokkját
Naés?
Nekem ennyit ér. Úgyse tudod eladni azt a rom, én már akkor megmondtam. Huszonezerért makulátlan van ilyenből.
Akkor alapból kevesebben jön ki a blokk ára mint 5000 forint...:D
6000, de akkor Te állod a postát.
Azt nem tudtad, hogy a keverék kenőképessége csak 10%-ban függ a keverési aránytól?

Ha szar az olaj, besül a blokk 1:50, 1:30, sőt 1:10-ben is. Mert az olaj teljesítményszintje kicsi, letolja magáról fémig a gyűrű, dugattyú.

Ellenben, egy nagy teljesítményű, minőségi szintetikus olajat, ha a gyártó 1:80-ba ajánl, hiába kevered a jobb kenés érdekében 1:20-ba, nem fog jobban kenni.
Max jobban füstölni és pénzt ablakon kidobni.

Üdv, egy 2T-vel ~500e km-t utazott postoló.
Persze hogy nem. Gyújtás nélkül nem fog.
Megy, működik?
Jelenleg mérlegelni sem tudok mivel hó belepte a motorkát. De 6000 forintért megválok a blokkjától.
Nos?
meg igy is..
így is lehet vinni mocit http://youtu.be/KJIPuRLeX00
építsél egyet! :)
kell hozzá maxi, meg vmi aprilia hátsófutómáű. a tankot akármilyet teszel rá :)