Sachs RS-t lapátolom összefelé lassan összeáll. Meg a Motograziellahoz találtam végre alkatrész gyújtást. Ja van egy eladó Kreidler Mofám olcsóért rossz gyújtással:P (Ára 10 darab pisztolyorrú mátyás)
vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg vedd meg
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy egyik ismerősömtől úgy néz ki át tudnék venni egy Puch Cobra 80-as elvileg enduró. Neten nem igazán találtam róla sokmindent, hoyg ezek mennyibe mennek egyet láttam a használtautón egy puch rangert ahhoz hasonlít, de ez inkább krosszosabb. Hogy aki ilyennel foglalkozik nagyjából milyen áron mennek? Annyit tudok, hogy a motor most lett felújítva, henger fúrva új dugó, hát a kasztni az újra lett fényezve de van baja, az ülés szakadt, jó gumik. Ennyit tudok róla. Szerintetetek nagyjából mit lehet ajánlani érte? Köszönöm válaszotokat. Üdv: Sanyaa
http://www.puch-wieser.at/uplo...
bazki ez kerül 15ezerbe és üvegszálas faccom pedig gyárilag lemezből kéne lennie nem?
és én meg sehol sem találok olcsón bontottat sem pedig szívesen vennék kettőt is akár...
csak kéne előbb gyártani hozzá való célszerszámokat...
bazki ez kerül 15ezerbe és üvegszálas faccom pedig gyárilag lemezből kéne lennie nem?
és én meg sehol sem találok olcsón bontottat sem pedig szívesen vennék kettőt is akár...
http://www.moped-garage.net/We... ez meg mi véleményed erről?