ühüm hüm... http://www.ostoase.de/Mega-Set... ahogy nézem ebben egy szettben minden benne van ami kell a blokk teljes generálhoz. mindössze csak 104 euróban van. de ne kövezzetek meg mert ha belegondolnék ha itthon csak külön vennék meg új hengerszettet (nem a fúrásra gondolni kell!) meg főcit meg csapágyakat akkkor nem úsznánk meg 104 euró alatt...
ami igencsak nem rossz ez a ár....
Nem én az biztos de van rá egy tippem. Pápa mellett van valami "gyűjtő" mostanában sok motort felhívok aztán az van hogy már megvették mennek érte. Ezek minden nap a hírdetéseket bújják vagy valami hírolvasó stb van ráállítva?
egyébként a örök energia még nem létezik az tudom, mert kell hogy mindig valahol is energia vesztesség is. egyébként van egy kedvenc könyvem is a tiltott találmányok c köny. ebben is voltak szó a örökmozgók meg perpeetum mobil cuccok, és vízhajtású autó. ami magyar találta fel és azonnyomban meg is ölték és a autót meg eltüntették. és nem tudja senki hogy ki volt... bár a utóbbi tudom hogy miért mert a nagy olajtársaság benne van tutira..
de ma már hibrid autók járnak...
Tisztelt Uraim!
Látott-e már valaki közületek olyan akksit,
6V, 1 A óra, ami a Ktm rsl-ben az Ulobox mellet van?
Hogy a sunyiban néz ki? A neten sehol sem találtam
eredeti példányt. Igazából a formája és méretei érdekelnének.
Üdv
ez a szaki valami forgácsoló lehet.
Elégé rendes munka, bár én nem karmolom az iylen agyonpolírozott csili-vili motorokat, mert szerntem izléstelenek mint egy amerókai csopper.
De a többi része az büfé.
ami igencsak nem rossz ez a ár....