Én is annak hittem és belementem...
Aki árulta az egy motorszerelő volt és azt mondta hogy tolásra indul de gyujtásállítás csak...
Erre sok próba utábn lehúztam a hengert és akkora fémdarab hiányzott a karbioldalon hogy az nem lehet igaz...
egyszer egy dugó biztos megszorult benne mert annyi barázda volt benne hogy siralmas...
Elmentem felfuratni és kiderült az anyag nem fúrható....
Stb-Stb....
Üdvözöllek a fórumon.
Ds 50 vagyok az indexről!
Remélem sok örömöd leled a hasonlóan beütéses fórumozok néha értelmetlen baromságai között.
Jó hogy sikerült végre idetalálnod!
Szevasztok.
Jano vagyok Budapesti Zündapp c50 sport tulakdonos....
Éppen felujítom a gépem remélem nem bánjátok ha csatlakozom....
Íme kép róla... Festés előtt egyben majd festés közben..
Ma unatkoztam nem volt mit csinálni. Előhoztam a tartóból a Cobrat és nekiálltam kicsit felpucolni a karbit belülről. Eredmény a szívócsőig tükörre lett polírozva minden belül. Amúgy majd télen következik a hengernél és a felömlőknél is meglesz. Rakok fel képet csak erről a gépről nem tudok. Felraktam és valami nagyon durva lett. Sokkal jobb a gázreakció jobban ejti a fordulatot és terhelés alatt sikerült kiakasztanom a fordulatszámmérőt.
Ezt nem lehet letagadni!
És most a német oldalról rendelt cucokkal újítod fel?
Hengert sikerült találni rá?
Aki árulta az egy motorszerelő volt és azt mondta hogy tolásra indul de gyujtásállítás csak...
Erre sok próba utábn lehúztam a hengert és akkora fémdarab hiányzott a karbioldalon hogy az nem lehet igaz...
egyszer egy dugó biztos megszorult benne mert annyi barázda volt benne hogy siralmas...
Elmentem felfuratni és kiderült az anyag nem fúrható....
Stb-Stb....
http://www.hasznaltauto.hu/motor/zundapp/
zundapp_kreidler_flory_g-3423591
Drága.
Szegényke nem ilyent érdemel!
Ds 50 vagyok az indexről!
Remélem sok örömöd leled a hasonlóan beütéses fórumozok néha értelmetlen baromságai között.
Jó hogy sikerült végre idetalálnod!
Jano vagyok Budapesti Zündapp c50 sport tulakdonos....
Éppen felujítom a gépem remélem nem bánjátok ha csatlakozom....
Íme kép róla... Festés előtt egyben majd festés közben..
Jano
Küldtem emailt.