Ezt a rohadt Kreidler-t....
Esküszöm Zündapp-on kívül másra nem fogok felülni.... Február óta nem volt problémám vele.
Hazajöttem suliból, rögtön menni akartam motrozni vele.
Nem indul. Mondom remek. Tettem bele másik gyertyát, tegnap is az volt a baj. Akkor beindult.
Gondoltam megmutatom az szerelő barátomnak, hogy mit szereztem. Megálltam nála, onnét kezdve nem indult be. Karbit szétszedtük vagy 3x, tankot átmostuk: eszméletlen dzsuva volt az egész... 1 órát biztos szenvedtünk vele...
Miután megcsináltuk, elmentem a plázába, amúgy is oda indultam. Hazafelé persze megint nem indul. Már majdnem negyed távig eltoltam/eltekertem, mikor nagyon nehezen beindult. Nah onnét nem volt megállás hazáig...
Az oké, hogy egy durvára öntött csatornából az ember a ragyákat kicsiszolja,(simson) de polírozni nemérdemes, és nem is célszerű.
A kissé érdes felületen megtapad a keverék, és a keverék saját magán jobban csúszik,mint a tök sima falon,másrészt, meg áramlástani szempontból sem előnyös a szívó oldaon polírozni, mert az áramlás sebessége nem akkora, hogy lamináris határréteg elérése volna a cél.
A kipu oldalon viszont határozottan érdemes polírozni, ha másért nem, hát azért, hogy ne rakódjon le a matéria.
Szavó oldalon kb a finom homokszórt felület a kívánatos.
Elmentem felfuratni és ugye nem vállalták...De végül addig-addig jártam a nyakukra míg azt mondták hogy kipréselik a a perselyt és újat préselnek bele....
Amugy a cuccok megjöttek és már a felét fel is használtam....
Amugy végül 35-ért elhoztam a csávótól ugy hogy egy ép porcikája nem volt...A képek szépek voltak de : az első sárvédő szétrohadt olyan volt mint a szita mint ahogy a láncvédő is... Nem mondom van vele gondom fél évig tartott hogy eljussak addig hogy lefényeztem...JA és menni meg nem mehetek vele mert nincsen rajta hűtőlapát...Most azon vagyok hogy kerítsek valahonnan..
Erre a motorra volt megalkuvásom az emberrel, de nem jeletkezett hetekig, mikor megígérte, hogy keresni fog!
Száradjon le...
Örömmel látlak köztünk!
Készül a Zündapp klub honlapja. Jelengleg fejlesztési fázisba vagyok. Remélem tagja leszel az egyre gyarapodó klubnak. Katt a linkre!
A 35-öt te adod, ha valaki elviszi?