Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén lehet megyek Sárvárra. El tudnád küldeni a telszámodat meg a címed a cseburaska176@hotmail.com ra? Aztán amikor ottleszünk előtte felhívlak.
Nézd meg őket, ha erre jársz.
Mennyi lenne? Engem spec komplett Cobra is működne nem baj ha nem működik csak a henger dugó hajtókar legyen jó. Mind1 hogy vízhűtéses vagy levegős...
Van egy széthúzva, két henger, meg egy egyben, de a váltót nűteni kell, van hatsebességes Monzablokk is.
Cobra Blokkot külön nem adsz el? Azthiszem a haverommal beszéltél ő mondta nekem kb mennyiért adod őket...
Az M50Jet-et szétszedtem, mert egyben nem kellett senkinek, kivettem a blokkot belőle, átraktam egy Cobrába. Most csak a Monza eladó, csak kellene hozzá egy első lánckerék, és a fogszámot akarom megtudni hozzá, mert bár meg lett fúrva, csapágyazva, és kapott kétgyűrűs dugattyút, melyből az első L-gyűrű, mégsem akar teljesíteni, mert akkora áttételt rakott rá valaki.
Hello!
A Cobrakat mennyiért adod? És azt a kék M50Jet szerűt? Érdekelne a dolog ha jól sejtem valahol Sárvár körül laksz...
Az a 15 ló körüli?
A cobra+ktm=osztrákcucc na annak meg az áttétele lehet hogy úgx legyöngíti hogy azért nem tud kipörögni normálban 5 ben vagy 6 ba n!
Vagy olyan erőslett az áttétel végett hogy nemmegy csak 70 et!
és ne beszélj a levegőbe puchinátorkollega,addig mig nem ültél zundappon. nekem viszont van összehasonlitási alapom,mert van cobra blokkos ktm-em!
Sziasztok, valaki meg tudja nekem, hogy egy Puch Monza N50SL-nél milyen az eredeti lánckerék áttétel, konkrétan az első és hátsó lánckerekek fogszáma érdekelne. köszi.
ha igy beszélsz a zundappról,akkor nem szerzek neked 125-ös puch blokkot,pedig tudok 1 eladot 30-ért...
Budapesti lakosé az oldal.
Viheted 40-be is.

Puch.hu tulaját pedig előkerítem.
Ezt nem értem mit szívtál?
Én egyből 125!
Nem vagyok gelesztás mer a motorom 18.8 köbcentiméter!
Tesm vagy gelesztás mert puchosvagy.
Gelesztás köcsögök vannak de lekell köpködni öket mert vannak sokan és ha kell valami közmunka vagy ilyesmi akkor szójjá akkor jövök minta a cunami.
Oszt tök jó lessz ha a buszmegállót átteleportálják mert jó lessz és sok a meleg na nem B**i hanem melegszendvics evők!
Már 45 be adod a Puchot?
Honnan szedjem elő.Kedvem sincs pénzem se inkább tavaszal valami 50 6 gang állat oszt jó van.
Én ha meg érem ako majd csak A ra rakom le 2 évenként nem fogok szenvedni
És tudtomal eddig te is gelesztás voltál de most hogy nem vagy az mivel is jársz?
Vagy mégis az vagy ako hogy is van ez?
Jó lene csinálni nehogymár a szakadt zündapposoknak legyen előbb oldala!
Puch sokkal jobb minta azündapp és egy örökké ígymarad!
Ezvan puch a márka puch vezet puchnál jobb zündapp sosem lehet!
Ó ne legyél gelszás és tedd le 125-re teis!
Ja kerícsd már elő azt a csávót.
Az biztos nem gelesztás!
Ha veszek egy 125 öst megreszelem és mindenkit odaverek és akkor elmondom hogy enyéma legjobb gép itten!
Ki mondta hogy megvetem azt se tudom kié én csak egyszer véletlen beírtam azt ki adta.De biztos jó arc a csávó
WWW.PUCH.HU