Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akor most tálcán fogod kihordani az ampereket, vagy nagy lábozsban főzöd a wattokat?
:)
É rdekes tanmühelybe jársz isten óvjon tőle!
Autoelektronikai műszerész - Ampervadász.
A vendéglátóst elvégeztem
Nepperipari tamműhejly :)
Miféle szakembernek tanulsz?Legutóbb még valami vendéglátós voltál.
Tanműhelyben jó volt kipróbálni egy Sachs Wankel stabilmotort...:)
a sebesség árt a szépségnek!
ha nincs pénzed vázra...
Papirt bármikor bármelyik régi géphez tudnak intézni, ezt valljuk meg...
Nemtudom nem nagyon lennék előrébb ha elkezdeném csinálgatni a KS-t inkább ezt csinálnám meg mert ennek megvan a kinti papírja is meg a rendszáma. Meg jól is megy az igaz hogy csak 55-60 ig de addig szép nyomatékosan húz.
Mi legyen a cserével?
Elég tág fogalom a "köztes típus" kifejezés
Köztes típus. Már lábváltós de nem 4 sebességes
Szép ez már nagylámpás lehet, hogy ennek már 4 gangosnak kéne lennie?!
Zoli!
Most már csak te tudsz felhívni a holnapi találkozó miatt, mert már nem leszek gépközelbe, és nem adtál elérhetőséget eddig.
Az enyémet a teló úgy elején megadtam! Várom a jelentkezésed (remélem nem hiába)!
Egyelőre még semmit nem tudok.
Nekem egyszer ugyan ez volt.
Nálam a gyertya és a gyertyahézag volt a hiba.
Érdekes egy szerkezet. Elég lepukkadt, szar élete lehetett. Azért, ha az ottani átlagos 3-4 személyes használatot, a tökéletesnek nem nevezhető utakat és egyéb körülményeket is figyelembe vesszük, az is csoda, hogy még ilyen! Persze lehet, hogy új korától valami honi "hozzáértőé" volt. Mit tudsz az előéletéről?
Dolgozom most egy motoron és egy olyan bajom van nem tudom megállapítani hogy mi lehet a baja. Karburátor környékén keresgélek mert beindul könnyen alapjárat is van elindulok vele lenyelezem kiforog 8 ezerig aztán lehörög és csak 3/4 gázon hajlandó gyorsulni. Súbert karbit stbt állítottam hasztalan volt. Arra tippelek hogy sokat állt a motor és kioldódott valahonnan a retek a karbiban amit aztán beszipákolt vagy kicsi a benzinszint. 2 úszós Bing 21 karbi van rajta és mintha hajlítgatva lett volna az úszó. Ezeknél hogyan lehet megvizsgálni a benzinszintet?
Az összes blokk belemegy az összes vázba.