Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A leghalványabb segédfogalmam sincs róla, hogy ez egyáltalán alkalmas e az enyémbe legalább blokkilag, hogy emnnyit ér aról meg pláne.
Mennyit adsz érte?
Ezt mostanában kukáztad?
Blokkja nem eladó?
D:)
És már silány krómozással:
E beütéssel, indiai gumikkal, indiai (beállt) kerékcsapágyakkal, fórumon irt 45-50 km/h sebességgel:
Enfield CS 25, érdekesség, hogy ez már javában indiában készült, hisz 1998-as évjárat!
Ok. Azért adj egy telószámot, vagy csörgess meg. Köszi!
egyébként vettem börzén zsírúj pöpec bing karbit 17-est de annyira új hogy nem is volt a motorban! és akkor minek vegyek olyan szettet ami karbi van?
CSüt jó lehet.
Zoli!
Adj egy telcsiszámot, hogy rövidre zárjuk a dolgot. Elvileg csütörtökön megyek napközben pestre ( a legkisebb fiamat kell dokihoz vinnem), és valamikor megoldhatnánk a dolgot.
Vagy itt az én számom: 20/289-55-85.
Ettől a szettől nem szartam be..
Különbek készülnek magyaroszzságon, nem kicsit.
Barettem is volt, azon már eleve van szelőző:)
Vedd meg, tegyél rá ilyen szettet!
Akkor gyűccsé mert ennyiért megéri karbival meg fejjel együtt. Meg ez 70 köbcenti sokfelömlővel. Most akkor max kicsit tovább gyűjtögetsz.
jó de mondtam hogy 80 júró a felső határrrr :D de a maxihoz való de jók a 4gangosokba is.
Ilyet vegyél mert ezt csak fel kell rakni. De ez nem maxihoz való?
azért nem merek venni sachs blokkot mert egy hogy alig kapni hozzá alkatrszé, ha van akkor szar vagy horroráron kínálnak. kettő nehéz felújítani egy széthullós blokkot csak nna. három hogy mikorr itthon 6-7 db puch blokkom van elfekvőben. akkor miért ne kisérletezzek?
igenis értettem :) bár nem ez az első motor tuningom hanem jópár tuningom van hátam mögött...
Kell téli nyári kivitelt készíteni a nyárin szellőzőnyílások mint a halászsapidon :D :)
Tanonc koromban volt.
Nyáron meleg.
Svájci sapkát a fejdere mint a régi szakik :)
NAelmészteapicsába D:)

Racén ilyenben tolom, meg régebben vadászaton is,mert nem akarok napszúrást kapni
DR halászsapkás úriember? :D