Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a 2 százalék emi nem gyó?

nem stájer a levegő a gumiban?
hát marhára nem...
és a kormány se meg a ülés sem
mert van ugyanilyenem 98%-os eredetiséggel szinte restaurált.
de egyébként azon gondolkoztam is hogy ezt is megkéne szerezni donornak vagy restaurálásra mert sok cuccom van hozzá lazán.
szerintem ez nem eredeti kerék.... http://www.kepesmotor.hu/ktm-v...
gyújtsd fel és oszt meleg lesz :)
Szarforshidegvan. Polot alakítom át majdnem odafagyok a vashoz.
helyzetjelentést kérek mindenkitől hogy nálatok milyen az idő, és mit csinál, meg hogy áll a motorja és közelmúltban vett e hozzá motort vagy alkatrészt vagy pluszban meg stb:)
JA, és irtam e-mailt.
Zündapp blokkos, nem Sachs.
Telefonszám 30 5129874
IRÀNYÀR 85-90 DE ALKUKÉPES....
Elado Casal K191
Hianyos meg de sok puch és sachs alkatresz paszol hozzo
GYÀRILAG SACHS BLOKK VAN BENNE 6,25 LOVAS
GUGATYÙ GYŰRŰK ES FŐTENGEKYCSAPÂGYAK CSERÉLVE LETTEK
MERT SOKAT ÀLLT 10400 km ban benne nagyon jo kompreszioval elvileg b indul bar egy éve nem inditottam be
Legnagyon baja h az elsőzeleszkopban eltörtem a rugót összeszereles közben
Jó komplett puch maxi blokkot beszámolok
"rengeteg munkával épitett dzsopper" . . . inkább fát vágott volna... http://www.jofogas.hu/zala/50_...
fújd bele purhabot vagy defektjavítót és osztjóvan és sosem lesz defektes lálálá :)
Ki kéne cserélni a Testi Crossban a hátsó belsőt mert defektes. Meg a Cobra is:(
semmi különösebb extrásat most. csak most csinálgatom a quadot. meg a fekete cometet lassan kezdem generálni. te?
Mi ez a nagy üresség ? Brumo írj már valamit mit szegelsz mostanában
gyorsasági? 4gang 2,6 lo..
Szerintem inkább Romet kadett hondának matricázva.
Hunyorítva teljesen oylan, mint egy huladék komár yamaha matricával:)
csak az a yamaha felirat na meg az ára
Valljuk be igen kreatív. Hunyorítva olyan mint egy igazi krosszmotor. Tetszik az elgondolás, ügyesen megcsinálták
Deszép bauxit.
nna tegnap este szereztem olcsón nagytestű quadot ami 150 ccm. és tudod mi a jó benne ebben?
ebben honda xl licenszes blokk van benne és NEM automataváltós! hanem rendes kuplungos! úgyhogy van jobboldalon is rendes lábfék is úgy mint egy kétkerekű motor. ez nem épített hanem gyárilag ilyen.
csak egy cumi van mert ebbe más milyen gyertya kell a pitbike és a simson féle gyertya méret között van. na az kell bele csak. ma megyek veszek gyertyát és akksit és akkor megy a móka :)
Email címemet megtalálod az adatlapon ott írok