Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olasz honvédségnek gyártott Teszt széria FB Minarelli blokkal 2X2 sebis annó! Szép darab!
Mit érsz a rendszámmal?
Betolod jobbra fordítod terep fokozat "nagy lánckerék"
Kihúzod és balra akkor kis lánckerék vagyis az utcaira megy a hajtás
Hali!

Érdekes vas, egyébként hogyis működik ez a 'váltó'?:) Felizgatott a dolog:D

És ez valami turbóhűtéses cucc? Nameg mennyiért vesztegették?:D
75ért kelt el.
jah jászberényi faszkalap volt aki kirakta ebayre....a hülye haverom adta el nekik és nekem meg nem szólt hogykell e nekem pedig (rávolt szorulva)kisegítettem volna őt anyagilag. de már késő.
Ma találtam a helyi bolhapiacon. Nincs szikra de majd megoldom.
Érdekes egy változtatható hátsó láncáttétele van. Lehet terepre is használni meg utcán is. Testi Trail 50
Mennyiért árulták? Ugyan ilyenem van csak még küllős kerékkel meg kis 100 as órával.
Buzi nepper.... Nemrég volt Veteranaprón...
Rendszáma már megvan.. :-SKTM Ebay
De, csak nem erőltettem.
félcolos csőből.
és a satuban meghajlítom vagy csőhajlítóval. és a végeit meg öszelapítom. ahogy a barna ktmben va az is csináltam rá házilag bölcsőt
de a gyári is megvan hibátlanul.
Többel nem megy?
Lakatos Mester úr! Miből gondoltad előállítani a bölcsőt?
oké rendben. majd várok:)
Igen, arra gondolok. Köszi az ajánlatot, de még megpróbálom valahol, ha nem megy, jelentkezem!
Mégegyszer: köszi!
egyébként félcolos csőből lehetne csinálni és könnyű.
ha kell tudok kovácsolni egyet rá csak kell motor hozzá hogy méretezzek :)
a bölcsővázra gondolsz?
T.Uraim!
Szükségem lenne Puch Monzához a lábtartótól induló és a villanyakig futó merevítő párra (Bölcső).Ha van valakinek, kérem jelezze! Nagy segítség lenne, mert máskor hegyekben van, de ilyenkor persze sehol sem!
Köszi a segítséget!
Nincs semmi baja a szoci karbiknak, csak egyik sem egy dell.
azt tudom mert anno egy szer cromm effektet vettem az valami ótvar szar....
Nemhiszem hogy valahol is. Egyszer próbáltam meg ilyen bronzfestéket lakkozni be is mattult. Annyi hogy nem kell tapogatni
egyetértek! itt nagyrészt szardobálás folyik....
skacok!
hazánkban hol csinálnak ilyet? http://video.google.com/videop...
Ne feledjétek el, hogy két út vezet a boldogsághoz: a vallás és az ostobaság és elég baj az is, hogy nyakig vagyunk a szarban, nem kell még hullámoztatni is! :)