Írjatok már valami értelmeset!:D Legalább megint nepperezhetne valaki. Mert volt fent 6. án egy KTM MC5 a veteránaprón aztán ma már willhabenen hirdetik. Kőszegről.
Hallod Te szerencsétlen, egyűtt nyomultuk Ricsikével? Nem volt kurvaritka 125, egy mezei KS volt, kurva szép állapotban. Nem tudom hanyadjára mondom, hogy egy mezei KS, de nem birjátok megérteni...
Jah, értem, akkor barátságból adtad el.
Bár nekem, mint, ha rémlene valami külföldrevitel amivel kicsit dicsekedtél is, hogy miyeln jó bót vót.
Valami kurvaritka 125 ös volt...
Érted, enegem méylen nemérdekel ki mivel kereskedik, részint ezért, mert én is azt csinálom.
(monnyuk nem kűfődre, de ez mostan mindedj:)
Deszóvalviszontellenbenazonban, te is aktívan csapkodod a billzetet, ha valaki külföldre visz valamit, miközben korábban te is csináltad..
(meg szerintem most is, csak már nem meséled el:)
Érted: szálka-gerenda.
Cobra: Jó, üzembiztos gyors kényelmes pont jó kanyarokban. Ja és mondtam már hogy jó?:) Hibái.: A kilométerórameghajtó egy vacak, a fék sok karbantartást igényel.
Héjj Fórumozók van egy ötletem. Szedjétek össze a fényképeket az elmúlt pár év motorjairól mindenkinek ami volt/van és tegyétek be a fórumba!Esetleg pár soros élménybeszámolót is fűzhetnétek némelyikhez!Szerintem érdekes lenne látni hirtelen ennyi nyugati gépet egyszerre. Zolibammeg teis!
Megint ki az utolsó...
Szőrös hátú zoltán .
(igaz, a hátamon a szőr, de ez már részletkérdés:)
Különben nem áll fel neki.
te szerencsétlen
te idióta
Te nyomoronc
satöbbi.
Kisé egysíkú, mint a viccebn Pista bácsi, akinek beszükült a szókincse.
Bár nekem, mint, ha rémlene valami külföldrevitel amivel kicsit dicsekedtél is, hogy miyeln jó bót vót.
Valami kurvaritka 125 ös volt...
Érted, enegem méylen nemérdekel ki mivel kereskedik, részint ezért, mert én is azt csinálom.
(monnyuk nem kűfődre, de ez mostan mindedj:)
Deszóvalviszontellenbenazonban, te is aktívan csapkodod a billzetet, ha valaki külföldre visz valamit, miközben korábban te is csináltad..
(meg szerintem most is, csak már nem meséled el:)
Érted: szálka-gerenda.
De nem nyerészkedés céljábol.
http://aprod.hu/hirdetes/zunda...: