Drága "engem nem szeret senki" zoli...
Eddig is itt voltam csak most jutottam el addig hogy írjak is.
Annyira szar dumáid voltak Zundapp kollégával szemben hogy már sírni tudtam volna milyen ... vagy..
Tipikus okos vagyok, én vagyok a világegyetem közepe ember vagy .
Tehát egy Majom!
Osszad csak az észt itt.
Már várom a kövi agymenésed .
Édespa, nem elmlékszem a világegyetem tágulásának arra az időpontjára amikor érdeklődtem volna a véleményedről, hogy vajon miként vélekedsz a dolgok állásáról.
Egy ideje olyan szerencsében volt részem, hogy elkerülted a velem való érintkezést, hálás lennék, ha ezt a jó szokásodat a továbbiakban is szerencsém lehetne élvezhetni.
Figyelj sérültkém.
2 kg-tól 20 kg-ig a posta szinte vagy egyáltalán semmit nem változik .
Én is vettem. Hamár rendeltem sok tételt oly mindegy hogy van benne + 2 gumi vagy sem.
Meglett az olaszkrossz baja. Végignyálaztuk a komplett elektronyos rendszert aztán volt pár rossz toldás meg sorcsatlakozó azokat megcsináltuk és rögtön volt szikra:)
Aimsonok elviselhetetlen üzembiztossága a rossz minőségű utngyártott alkaltrések beépítéséból fakad.
Nyilván, már baromira unalmas, de az én 24 éves motoromban gyári tűszelep, gyári úszó van, nem folyik, pedig rendzeresen felejtem nyitva a csapot.
Úgy láltalában jellemző, hogy az utángyártott akatrézekkel az eredeti minőség meg sme közelíthető.
Gakorlatilag mndegyik tűszelep szivárog, mindegyik úszó vékonyabb és tartás nélküli fos anyagból van, a subertűkről nem is bezsélve, amik üdítő módon kb tlálomra vannak ihegyezve, közük ninsc az eredetihez.
Ami az uzemanyagellőtó rendszerből ténylegesen béna konstrukció, az a benzincsap,azt én élbő le szoktam cserélni.
Olyan apróságok amik tök jóvá tehették volna a vázát a motornak ha lekoppintották volna pl a hercules ülésfelfogatását meg a tankfelfogatását ) arra mondjuk kíváncsi lenék kinek az ötlete volt az a váz mondjuk a simson vázban tök jó, hogy szétszerelhető!
Eddig is itt voltam csak most jutottam el addig hogy írjak is.
Annyira szar dumáid voltak Zundapp kollégával szemben hogy már sírni tudtam volna milyen ... vagy..
Tipikus okos vagyok, én vagyok a világegyetem közepe ember vagy .
Tehát egy Majom!
Osszad csak az észt itt.
Már várom a kövi agymenésed .