Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de akkor mondj vélemény a gummáról :)
Ez igazi mucsamotor.
Kolega, én is a motorozással töltött idő99 százalékát utcán abszolválom.
kilátoka rece-szemüveg mögül.
Úgy, hogy megálltam mellette, és kiverte a szemem:)

aküllő is kapott.
Kár a magnézium kerék a pesti utakra.
az :)
Hogy vetted észre a kereket?
Persze legalább akkora felújítást kap mint a piros GT
Jut eszembe. Pár hete egy pajtából lett kimentve. 5 év után benzincsappucolás után indult is. Persze utána karbi kitakarítva stb. Osztrák Postás Cobra érdekes egy szerzet.
Ja jut eszembe. Nem én vettem meg a GTL Cobrát jófogásról van egy tippem hogy Sóh..... izé Schöner vette meg Eléggé fostos állapotban van az. Van jobbak is olcsóbban akkor miért menjek annyit.
Ez jó.:D Nem is lenne rossz egy saját gyrosos. Ha már úgyis vendéglátós vagyok. Félek én enném meg az egészet.:D
Olyan jól megy a bolt, már saját Gyrosos van.
Ér max 70 ezret. 110 ért nem viszi el senki.
én nem ismerem. de mér nem hívod fel? ha magyar a telószám .
hát nem a pályázósra vettem a gumikat hanem a restaurálásra :) mindárt linkelek egyet neked a gumiról...
http://www.google.hu/imgres?um...
Melyik nepper hirdeti ezeket, ki ismeri? 3 ds+ vs
Má' csak félve merem mekkérdezni (melőtt megint csúnyán beégek, és utána éjszaka álmatlanul forgolódom ez okból) hogy tudsz valamit erról a gumiról amit megvettél, vagy csak megtetszett képről?
Na emmá értelmes válasz.
ott a pont . a gumi kemény magyar forintban dbja volt 6 ezer ft!
és a postköltség cirka 2500 ft volt akkor ez sok?
Ha kilátnátok a szemellenző mögül, és esetleg ténylegesen meg akartatok volna tudni valami a szokásos szívózás helyett, akkor elmeséltem volna, hogy nem a postköltségen vergődtem, hanem a külföldi gumivételt nem értettem, nem azt, hogy azt mennyiért hozták ide

Comprende mucsácsó? :)
jo cucc,kivéve neppereknek.. http://www.jofogas.hu/heves/Pu...
tudom az én véleményem se érdekel,de azért ezt nem tudom megállni hogy leirjam,hogy beégtél haver,hogy még ezt se tudod,hogy a postaköltségek hogy változnak! na,csak azért irtam,mert mindenkivel paraszt modon viselkedsz ha nem tud valamit....
Kicsi OFF: Dimma mesternek(suzu777) üzenem: Minden OKS!
Rendszerint a még hozzám képest is mérsékelt észbeli képességekkel, de annál nagyobb öntudattal megáldott emberek nem szoktak szeretni általában.
És ez jól is van igy.