Jut eszembe. Pár hete egy pajtából lett kimentve. 5 év után benzincsappucolás után indult is. Persze utána karbi kitakarítva stb. Osztrák Postás Cobra érdekes egy szerzet.
Ja jut eszembe. Nem én vettem meg a GTL Cobrát jófogásról van egy tippem hogy Sóh..... izé Schöner vette meg Eléggé fostos állapotban van az. Van jobbak is olcsóbban akkor miért menjek annyit.
Má' csak félve merem mekkérdezni (melőtt megint csúnyán beégek, és utána éjszaka álmatlanul forgolódom ez okból) hogy tudsz valamit erról a gumiról amit megvettél, vagy csak megtetszett képről?
Ha kilátnátok a szemellenző mögül, és esetleg ténylegesen meg akartatok volna tudni valami a szokásos szívózás helyett, akkor elmeséltem volna, hogy nem a postköltségen vergődtem, hanem a külföldi gumivételt nem értettem, nem azt, hogy azt mennyiért hozták ide
tudom az én véleményem se érdekel,de azért ezt nem tudom megállni hogy leirjam,hogy beégtél haver,hogy még ezt se tudod,hogy a postaköltségek hogy változnak! na,csak azért irtam,mert mindenkivel paraszt modon viselkedsz ha nem tud valamit....
Rendszerint a még hozzám képest is mérsékelt észbeli képességekkel, de annál nagyobb öntudattal megáldott emberek nem szoktak szeretni általában.
És ez jól is van igy.
kilátoka rece-szemüveg mögül.
aküllő is kapott.
Kár a magnézium kerék a pesti utakra.
na most már oké?
http://www.google.hu/imgres?um...
és a postköltség cirka 2500 ft volt akkor ez sok?
Comprende mucsácsó? :)
És ez jól is van igy.