Unkorrekt emberekkel semmi sem működik. Személyesen meg baromi sokban van, ha a szállítást meg tudom oldani ingyen, akkor annak nincs alternatívája. Hat éve boltolgatok így, és álltalában simán megy, mert azért motoros berkekben még mindíg több a becsületes ember mint a magyarság nagy átlagában!
bár ez itt a baj a alkatrész cserével kapcsolatban eléggé szívós dolog..
és inkább úgy oldanám meg hogy először kpval előreutalással oldom meg és akkor ha megavan akkor visszautalni stb...
vagy inkább személyes átvétel akár félúton...
Mindenkinek!
Újra "sikerült" belefutnom egy átverős ürgébe, aki itt a fórumon is előfordult már, de leginkább a jófogáson, képes motoron, és az expresszen szokott hírdetni. MEDVEGY MIHÁLY Ajkáról.
A módszer a következő: eleinte cserére kínál apróbb értékű alkatrészeket postai lebonyolítással. Sok, jó képet mellékel és az árú messze megfelel a leírásnak. Ez ismétlődik párszor, amíg kialakul benned a bizalom. Aztán jön egy nagyobb volumenű és értékű cserével, sok képpel, és részletes állapotleírással, ami már messze nem igaz, majd ha kézhezvételkor reklamálsz, időt kér, mert nem érti a dolgot,stb stb.Később eltűnik, telefont nem veszi fel, ha mégis:külföldön van.... Kis idő múlva már semmire sem reagál, és azt hiszi: így rendben is van.
Engem átvert kb: 30.000-rel, de visszakapja ezt többszörösen, ezt már intézem. Nem szeretek adósa lenni senkinek. Én korrekt faszinak tartom magam, és mindenkinek megadom ami jár neki!
Ezt csak azért írtam le, hogy nehogy belefussatok ti is!
Jó lenne, ha ezek az alakok kipusztulnának egyszer az országból!
Nem tudok.
pont ezért éreztem aggályosnak, hogy iylet vettél.
Előbb vettem volna oylat, amiről legalább tudok valamit.
(mondjuk semperit, metz, michelin,hejdejó, iylesmi.)
és inkább úgy oldanám meg hogy először kpval előreutalással oldom meg és akkor ha megavan akkor visszautalni stb...
vagy inkább személyes átvétel akár félúton...
Mindíg a legkorrektebb fószerokat verik át.
Újra "sikerült" belefutnom egy átverős ürgébe, aki itt a fórumon is előfordult már, de leginkább a jófogáson, képes motoron, és az expresszen szokott hírdetni. MEDVEGY MIHÁLY Ajkáról.
A módszer a következő: eleinte cserére kínál apróbb értékű alkatrészeket postai lebonyolítással. Sok, jó képet mellékel és az árú messze megfelel a leírásnak. Ez ismétlődik párszor, amíg kialakul benned a bizalom. Aztán jön egy nagyobb volumenű és értékű cserével, sok képpel, és részletes állapotleírással, ami már messze nem igaz, majd ha kézhezvételkor reklamálsz, időt kér, mert nem érti a dolgot,stb stb.Később eltűnik, telefont nem veszi fel, ha mégis:külföldön van.... Kis idő múlva már semmire sem reagál, és azt hiszi: így rendben is van.
Engem átvert kb: 30.000-rel, de visszakapja ezt többszörösen, ezt már intézem. Nem szeretek adósa lenni senkinek. Én korrekt faszinak tartom magam, és mindenkinek megadom ami jár neki!
Ezt csak azért írtam le, hogy nehogy belefussatok ti is!
Jó lenne, ha ezek az alakok kipusztulnának egyszer az országból!
Szép napot mindenkinek!
Honnan tudud, hogy az e kenda gumi nem egy fos?
Konkrétan a 2 gumira gondoltam.
és a veterán mintázatú gumit? jóminőségben? naneeem.
ha igen akkor mondj példát.
http://puch-cobra.de/assets/im...
Így kéne kinéznie
pont ezért éreztem aggályosnak, hogy iylet vettél.
Előbb vettem volna oylat, amiről legalább tudok valamit.
(mondjuk semperit, metz, michelin,hejdejó, iylesmi.)