mivel ez a kép jellemez téged a legjobban,ezért nem kivánok mást keresni te fel tudod sorolni a zündapp összes modelljét fejböl? akkor meg mire vagy nagyra magaddal? azért mert a hulladék simsonokat ismered jobban?
OFF Ti nyeltannácik!:D bocs de angolról nem tudtam jobban lefordítani a grammar nazi-t. Nem mindegy most? Lényeg hogy megértettétek így is amit írni akarnak egymásnak. Valaki nem tud rendesen írni ez az ő baja vagy nem pontosan gépel. Kit érdekel ha megértem mit ír?
ON
Van valakinek Sachs 502 es blokkhoz lendkereke? Az a mini mexakítós Bosch gyújtáshoz. Mert a grazielaén valamiért nincs ezáltal nincs mi vezérelje a megszakítót. :(
te nemcsak ezt nem tudtad,hanem azt se,hogy kell összerakni egy általad szétszedett sachs blokkot!ugyhogy ne szolj be feleslegesen,ha hülyébb vagy annál,mint akit kritizálsz
iGEN VAN automata kuplungos simson blokk.
Ilyenekkel szerelték a DUO fantázianevű, smson blokkos rokkantkocsikat.
Azért automata , hogy mondjuk láb nélkül is lehessen vezetni.
A hozzászólásod végére biggyesztett fetrengve röhögő alak jelenleg a tudatlanságod és kivagyuságod metaforája.
ezen a forumon a kinti ár töredékéért se vesz senki semmit,ez már bebizonyosodott! aki mást állit,lásd pld brumo,az vegye meg a rezomat,ne pedig saját maga gányolja össze otthon!ez az álszent magatartás
kell valakinek full gyári riga delta? csak egy dolog hiányzik belőle a kmóra csak azon kívül mindene komplett és a lánckerék alapján néztem hogy keveset futhatott...
nna ma tettem szert egy mcm jump 140-es pitbike blokkra olajhűtővel kompletten zsír patent a blokkja előtte hallottam a hangját meg mentem is vele. vmi brutál ez a blokk!
Legalább keresnél másik sértőnek szánt képet, de még erre sem vagy képes, és ez már önmagában is szánalmas.
ON
Van valakinek Sachs 502 es blokkhoz lendkereke? Az a mini mexakítós Bosch gyújtáshoz. Mert a grazielaén valamiért nincs ezáltal nincs mi vezérelje a megszakítót. :(
Ilyenekkel szerelték a DUO fantázianevű, smson blokkos rokkantkocsikat.
Azért automata , hogy mondjuk láb nélkül is lehessen vezetni.
A hozzászólásod végére biggyesztett fetrengve röhögő alak jelenleg a tudatlanságod és kivagyuságod metaforája.
Kisebb arccal kevesebbet égnél be.
is :D
cset?
bár a blokkhengere szimpla 39.5 mmes dugólenne benne csak éa ahhoz terveznék fogfúróvisítóhangú rezót.