Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel ez a kép jellemez téged a legjobban,ezért nem kivánok mást keresni te fel tudod sorolni a zündapp összes modelljét fejböl? akkor meg mire vagy nagyra magaddal? azért mert a hulladék simsonokat ismered jobban?
Szokás szerint befikáztál valamit és rútul beégtél , ezek után tereléssel, sértegetéssel próbálkozni meglehetősen óvodás tempó.

Legalább keresnél másik sértőnek szánt képet, de még erre sem vagy képes, és ez már önmagában is szánalmas.
OFF Ti nyeltannácik!:D bocs de angolról nem tudtam jobban lefordítani a grammar nazi-t. Nem mindegy most? Lényeg hogy megértettétek így is amit írni akarnak egymásnak. Valaki nem tud rendesen írni ez az ő baja vagy nem pontosan gépel. Kit érdekel ha megértem mit ír?

ON
Van valakinek Sachs 502 es blokkhoz lendkereke? Az a mini mexakítós Bosch gyújtáshoz. Mert a grazielaén valamiért nincs ezáltal nincs mi vezérelje a megszakítót. :(
kivagyuságot én még nem hallottam,melyik szotárban olvastad? muuuuuu-zoooooliiii..
és te is analfabéta vagy,még mindig nem tudsz helyesen irni...
és inkább menj vissza az iskolapadba,mert az alulinf.... nem 2 l-el irják! analfabéta..
te nemcsak ezt nem tudtad,hanem azt se,hogy kell összerakni egy általad szétszedett sachs blokkot!ugyhogy ne szolj be feleslegesen,ha hülyébb vagy annál,mint akit kritizálsz
Gáz, hogy ennyire allulinformált vagy!
iGEN VAN automata kuplungos simson blokk.
Ilyenekkel szerelték a DUO fantázianevű, smson blokkos rokkantkocsikat.
Azért automata , hogy mondjuk láb nélkül is lehessen vezetni.

A hozzászólásod végére biggyesztett fetrengve röhögő alak jelenleg a tudatlanságod és kivagyuságod metaforája.

Kisebb arccal kevesebbet égnél be.
ezen a forumon a kinti ár töredékéért se vesz senki semmit,ez már bebizonyosodott! aki mást állit,lásd pld brumo,az vegye meg a rezomat,ne pedig saját maga gányolja össze otthon!ez az álszent magatartás
igen,de itt a forumon nincsenek ilyenek
ott aa pont nem mindegy hogy euró vagy dolcsi alapon :)
235 dollárért komplett szettért nem drága
tudom de nem is a "zsidóknak" mutattam hanem ha aki igényes akkor annak mindegy hogy mennyi.
ezt pont te ajánlod,aki mindent 2 forintért szoktál venni? számold már át az árakat forintra! meg a posta plussz!
jajj bazz kimaradt a link.... https://www.treatland.tv/categ... itt nem csak karbik vannak hanem sok minden :)
itt mindenki megtalálja magának olyan karburátorokat amilyet akar jó sok választék van vannak bingek amalok mikuni delrottók stb
is :D
kell valakinek full gyári riga delta? csak egy dolog hiányzik belőle a kmóra csak azon kívül mindene komplett és a lánckerék alapján néztem hogy keveset futhatott...
Azt hiszem jól sikerült a narancs blokkja.....
ugy látszik nem csak nálunk vannak "lökött" mopedesek! http://www.sportmotor.hu/motor...
ja :P
cset?
Lumpen vagy!
nna ma tettem szert egy mcm jump 140-es pitbike blokkra olajhűtővel kompletten zsír patent a blokkja előtte hallottam a hangját meg mentem is vele. vmi brutál ez a blokk!
okés tudnál linkelni egyet?
bár a blokkhengere szimpla 39.5 mmes dugólenne benne csak éa ahhoz terveznék fogfúróvisítóhangú rezót.