nna heti történések.... :)
múlt vasárnap haverommal motoroztunk egyet. jó volt:)
akkor most jönnek a tuningok puchra
most sikerült könnyítenem a puch szabadon futóját. legalább felére csökkent a súlya. Beszartok. a hilti falfúróval fúrtam ki mert ezen gyémán fúrófej volt és annak meg se kotyan. meg kiköszörűltem.
most a kuplung kosáron agyalok a könnyítésére. De az is elég edzett acélből van nem úgy mint a simóknál..
Én egy szóval sem mondtam ezt. Én nem vagyok az erőszak híve de ha valaki nagyon akarja kinyílik a pofon zsák. Amúgyis miért szólsz bele? Gondoltam már végre leálltál a trollkodással aztán jössz megint nyalni a szabójóskának... csalódtam benned.
Azért nem mentem mert egy, mert nem olcsón kínáltad a blokkért!
Kettő a hengerek nem használhatatlan hanem jók! pl egyik most a fekete cometben ketyeg! És jól is megy.
ÉS ezen még mindig rágod a lerágott csontot?! EZ még nagyobb szánalom.
Különben is sokszor is nekem ígérgettek hogy jönnek a cuccaimért meg stb. és nem, és én meg olyankor leszarom. ÉS lépek tovább ennyi.
amikor pld. a sachs cuccaimért jöttél volna....egyébként védd csak a slick kollégádat,megérdemli,mert rádsozott 2 puch agyonreszelt használhatatlan hengert
én hazudozok? mondj példát hogy mire hazudtam?
a a nepperkedés nem a ricsiről van szó hanem sok emberről hogy ha másvalaki elnepperkedi akkor te meg mit csinálsz? akkor is oda mész baszogatni? szánalom.
Gerinctelen és miért? Most mondd meg? Ha én nem veszem meg akkor megveszi a rajtam kívül legalább 5 vagy 6 másik nepper akiről tudok. Inkább akkor nekem legyen rajta hasznom mint másnak. Ígyis úgyis kikerülne innen. És nem veszed észre minél kevesebb van itt belőle annál ritkább motorok lesznek ezek itt bent. Mindig az éremnek két oldala van...
téged nem baszogattalak a nepperkedéssel,mert nem sportszerüen csinálod,mint a slick kollégád,aki kifejezetten a ritka értékes darabokra ugrik rá,hogy másnak esélyt se ad...te csak szimplán ügyeskedö hazudozo vagy..
egy senkiházi szar alak vagy,elhordod az itthoni gyüjtöktöl a ritkaságokat,hogy pénzhez juss...vedd már észre te szerencsétlen,hogy a magyar honfitársaiddal szursz ki,mert nekik nincs annyi fizetésük,hogy kinti áron vegyék meg a motorokat! egyébként ha nem szoltál volna be,már nem foglalkoztam volna veled.
múlt vasárnap haverommal motoroztunk egyet. jó volt:)
akkor most jönnek a tuningok puchra
most sikerült könnyítenem a puch szabadon futóját. legalább felére csökkent a súlya. Beszartok. a hilti falfúróval fúrtam ki mert ezen gyémán fúrófej volt és annak meg se kotyan. meg kiköszörűltem.
most a kuplung kosáron agyalok a könnyítésére. De az is elég edzett acélből van nem úgy mint a simóknál..