Néha olvasom a forumot annál az oknál fogva hogy leledzik 1 ks80
a többi között, és azt hiszem más nevében nem illik nyilatkozni.
Az igaz hogy akkora arcod van mint a kucorgotol kalocsa.
a versenyzés,meg az emberi jellem két külön dolog...vegyük pld. a te példádat,aki szeret igérgetni,de betartani azt már nem aki ismer,tudja hogy nem igaz amit irtál rolam
én bár a zolibát tisztelem mert o egykor most is szokott versenyezni tehát van tapasztalata ezek terén. És a zündapúr meg csak irigy, meg nagy arca van.
ez a te egyszemélyes véleményed szemben az enyém,a gombi,vasutasjanko,motorosmedve,stb. véleményével szemben,akikkel szintén fölényes öntelt stilust képviseltél...
Az indokolatlanul nagyképű de kis tudásu, (és ettől gyaakran beégő) kárörvendő hülyéket szoktam lekezelni.
MAgyarul azt aki megérdemli.
A normálisabbja fel is fogja.
érdekes,a simsonos forumokon miért nem értékelik a magasröptü eszmefuttatásodat vajon? mert ott is is elegük van már a kioktato beképzelt lekezelö stilusodbol! miért nem irogatsz ott ujra,olyan nyugi volt amig nem voltál itt,minek fárasztod itt az embereket?
Gondolkodás nélkül én sem tudnám felsorolni legfeljebb a tisusok felét simsonból, mert iylesmit értelmetlen számomra fejbentartani.
De ez a dolog nem is erről szólt, hanem arcoskodásról és a dolgok dafke el nem ismeréséról.
Ez kb azonos szellemi állapot azzal amikor egy ovodás a nyilvánvalóan rábizonyított cselekményt továbbra is váltig tagadja.
Sok felnőtt is iylen, azt hiszik, hogy az iylesmi gyengeség, holott a nemtudás, a tévedés mint hiba beismerése egyfajta szellemi fejlődés eredménye.
De van aki nem jut el ide:)
Én is veszprémi vagyok! Emailom cseburaska176@hotmail.com
kérlek írd meg a telefonszámod aztán beszélhetnénk róla
a többi között, és azt hiszem más nevében nem illik nyilatkozni.
Az igaz hogy akkora arcod van mint a kucorgotol kalocsa.
Aki hülye az hülye.
MAgyarul azt aki megérdemli.
A normálisabbja fel is fogja.
De ez a dolog nem is erről szólt, hanem arcoskodásról és a dolgok dafke el nem ismeréséról.
Ez kb azonos szellemi állapot azzal amikor egy ovodás a nyilvánvalóan rábizonyított cselekményt továbbra is váltig tagadja.
Sok felnőtt is iylen, azt hiszik, hogy az iylesmi gyengeség, holott a nemtudás, a tévedés mint hiba beismerése egyfajta szellemi fejlődés eredménye.
De van aki nem jut el ide:)
Ez kb felér bármelyik túlbuzgó kilencedikes wfts lada mániás agykapacitásával!