Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

80 köbcentishez? Szerintem gyártasd le. Vagy valahonnan külföldről lehet esetleg.
Mi ez a nagy üresség?
TEccikgomb holvan?:D
Dobogókőn.
sziasztok!esetleg valaki nem tudja honnan lehetne beszerezni egy dugatyút egy puch lido 80 se-hez?
mit akarsz tudni.
Én tudok ám KS 80-at mutatni... Futárkodik vele a srác. Ellenben a tiedről eddig nem sok infó van!
Üdv!

Én is veszprémi vagyok! Emailom cseburaska176@hotmail.com
kérlek írd meg a telefonszámod aztán beszélhetnénk róla
hali!puch cobra alkatrészek eladók!csak amik a képen vannak,egyben 25000ft,vagy külön-külön is!06304906559
Néha olvasom a forumot annál az oknál fogva hogy leledzik 1 ks80
a többi között, és azt hiszem más nevében nem illik nyilatkozni.
Az igaz hogy akkora arcod van mint a kucorgotol kalocsa.
Ez humor akart lenni amin nevetni kell.
Nem fogok magyarázkodni, neked meg pláne nem.
Aki hülye az hülye.
a versenyzés,meg az emberi jellem két külön dolog...vegyük pld. a te példádat,aki szeret igérgetni,de betartani azt már nem aki ismer,tudja hogy nem igaz amit irtál rolam
én bár a zolibát tisztelem mert o egykor most is szokott versenyezni tehát van tapasztalata ezek terén. És a zündapúr meg csak irigy, meg nagy arca van.
ez a te egyszemélyes véleményed szemben az enyém,a gombi,vasutasjanko,motorosmedve,stb. véleményével szemben,akikkel szintén fölényes öntelt stilust képviseltél...
Ha PS lenne, nem ilyen homályos szarral dolgoznék.
Fazán pörög a fúrógéped és a ps-t is ügyesen kezeld D:)
Az indokolatlanul nagyképű de kis tudásu, (és ettől gyaakran beégő) kárörvendő hülyéket szoktam lekezelni.
MAgyarul azt aki megérdemli.
A normálisabbja fel is fogja.
érdekes,a simsonos forumokon miért nem értékelik a magasröptü eszmefuttatásodat vajon? mert ott is is elegük van már a kioktato beképzelt lekezelö stilusodbol! miért nem irogatsz ott ujra,olyan nyugi volt amig nem voltál itt,minek fárasztod itt az embereket?
Gondolkodás nélkül én sem tudnám felsorolni legfeljebb a tisusok felét simsonból, mert iylesmit értelmetlen számomra fejbentartani.
De ez a dolog nem is erről szólt, hanem arcoskodásról és a dolgok dafke el nem ismeréséról.
Ez kb azonos szellemi állapot azzal amikor egy ovodás a nyilvánvalóan rábizonyított cselekményt továbbra is váltig tagadja.
Sok felnőtt is iylen, azt hiszik, hogy az iylesmi gyengeség, holott a nemtudás, a tévedés mint hiba beismerése egyfajta szellemi fejlődés eredménye.
De van aki nem jut el ide:)
MInél tovább vagdalkozol, annál inkább ciki.
(szétszedve (szétbaszva) vettem) psszt
Te feltudod sorolni a zündapp összes modelljét? Ez igen hatalmas érdem mától úgy tekintek rád mint a zündappok szülőannyára és védőszentjére! :D :D :D

Ez kb felér bármelyik túlbuzgó kilencedikes wfts lada mániás agykapacitásával!