nem ki..bol,hanem mert én gyüjtö vagyok,nem nepper... ezt nem rád gondoltam....régebben azért más volt az álláspontod a simson-zönn,sachs,stb-vel kapcsolatban! a váz nekem is kellett volna,csak beelöztél
egyáltalán nem istenítem, sőt a lehető legjobban realista vagyok.
Pont, hogy nem az én értékíteletem torz, nyilván a kétezer párszáz márkás simsonnál a majd dupla annyiba kerülő Zündappsok szempontból jobb motor.
Nem én vagyok márka sovén.
Simsonn vagy más idegen blokkot meg nem akarok bele tenni, pedig van itthn a zündappnál műszakilag nyilván sokkal előrébb járó honda és suzuki is, beletehetném de nem akarom, eredetit szeretnék legalább márka szempontjából, még ha némi hátránnyal is jár ez.
HA meg neked van, de direkt kibaszásból nem adsz, el nekem akkor egészségedre.
Régebben erre azt mondtam volna: ennek örülj kétezerig.
Mi az, hogy imbolyog? Ha a lánckerék sík, ami nagyon valószínű, akkor a felninél van hiba, vagy az egyenesfutás beállításával, esetleg a szilent is kilehet a villában. Cinezett gányolás nem negyon ment a gyárban, az inkább valami jónevű magyar "szerelő" kezenyoma lehet! Egyébként többféle Puch lánckerék van, és nem adtad meg a pontos típusát a gépnek. Bővebb infó után, jobban tudnánk segíteni!
miért? ha itt a szomszéd faluban 10ezerér homokszórnak.
de ha veszprémbe megyek maratni és az üzemanyagot is beleszámolunk odavissza már szinte ottvagyunk majdnem ugyanaz és kicsivel többe kerülne nna.
Rozsdát nem viszi túlságosan. 170 forint 1 kiló mert kilóra megy. De nekem ezt az egész cuccot 5 kilóba mérték jó fej volt a főnök. Ha reggel odaviszed délutánra készvan.
Pont, hogy nem az én értékíteletem torz, nyilván a kétezer párszáz márkás simsonnál a majd dupla annyiba kerülő Zündappsok szempontból jobb motor.
Nem én vagyok márka sovén.
Simsonn vagy más idegen blokkot meg nem akarok bele tenni, pedig van itthn a zündappnál műszakilag nyilván sokkal előrébb járó honda és suzuki is, beletehetném de nem akarom, eredetit szeretnék legalább márka szempontjából, még ha némi hátránnyal is jár ez.
HA meg neked van, de direkt kibaszásból nem adsz, el nekem akkor egészségedre.
Régebben erre azt mondtam volna: ennek örülj kétezerig.
Esetleg a 4 SL-es puch monza modelhez hengered ,hengerfejet tudsz-e eladni?
Üzenjél ha tudnál malics86@gmail.com-ra.
Elérhetőségeim: malics86@gmail.com vagy a 06306895423-as számomra.
Éééés igen Puchhal csinálták a videót.:D Lépcsőn felmenni fele egész merész volt. A bögyös meg nekem is tisztítgathatná a Jetem vagy mást is..:D
Lehet ugyan ott vagy de a gyerek sok élménnyel lesz gazdagabb.
de ha veszprémbe megyek maratni és az üzemanyagot is beleszámolunk odavissza már szinte ottvagyunk majdnem ugyanaz és kicsivel többe kerülne nna.
bár mennyiért csinálnak?