Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb mint a strapabicikli
a simson nem csucsmotor,de strapabiro,megbizhato,föleg a star-schwalbe a turbo miatt nem is melegszik tul soha!
Nem mindenki, csak néhány idióta.
Lehet nem is olyan hülyeség, ha mindenki ezeket állítja?!
Ismét egy kellemes szocimotor fikázó írás, a szokásos jüképességű társulat egyik tagjától...

Abszolut nincs képben..

A futárok azért nem simsonnal járnak, mert agyonütött, szétklüdött félhalott motorkkal próbáltak meg műszaki tudás nélkül futárkodni, azt meg nem lehet.
Aki meg ért úgy általában a mtoorokhoz, s nem cső ütlegelni tudja mint a futárok többsége, az simán futárkodik simonnal is. Hogy mást nem mondjak, van ismerősöm, aki évek óta egy Starral pizzázik, és a kolegái nem értik, hogy miét nem seik szét neki.
Azért mert velül ellentétben nem műszaki almafabéka..
egyébként télleg az szívás volt nekem is ez a pl40. de megcsináltam :)
hogy növelni kellett a kompressziót és a részvezérlést módosítani az hengeralsó alátétet csináltam rá 5 mm-es alulemezből. és a hengerfejből is lemartam...
és meghozta a nem várt eredményt is.
esztergamunka?
ha tűszelepről van paramétered akkor nem gond lenne esztergáltatni nem?
ezt a kipuffot nézzétek,mintha a brumo csinálta volna.. http://www.jofogas.hu/zala/Puc...
Á dehogy.:D Örülök ha 80 meglesz.:D Ropiból nem lehet várat építeni.
megy százat?
D:)
Elkészült a cafe racer dapp. Már csak egy mosás kell neki meg feltenni a holnapra elkészülő matrincákat. Nem lesz rossz gép ez hehe
a ktm pl40 pedig 2 loerö körül van igy a gyári áttétellel 40-et megy!és tényleg nem pörög 4000-nél többet pedig állohelyzetben ugy tünik mintha jol venné a lapot,de ráülve meghal cserélj lánckereket,hogy hosszabb legyen az áttétel,de akkor kerüld el az emelkedöket de legalább 50-et kihozhatsz belöle,többet nem nagyon,de ezt már akkor is mondtam,amikor itt jártál...
Kreidlerhenger.:D huhh:D meredek.:D
Na szóval megtaláltam az akkori felírásomat:
www.puch-wieser.at/tielkatalog...
www.puch-rbo.at
.zweirad-boerse.de

www.puchshop.de
Remélem így már jó lesz!
a második képen simszonhenger?
Újabb érdekesség :)
12-es karbiban 70-es fúvóka?
hm.. arra nem :S de sztem 70-es lehetett benne.
Pedig ezt írtam fel akkoriban. Azért megpróbálok jobban utánakeresni, mert lassan nekem sem ártana tűszelep. Kis türelmet!
az egyik link sem oké....
Szerintem ott volt hajtókarcsere és olyat tettek bele ami épp volt.