Ismét egy kellemes szocimotor fikázó írás, a szokásos jüképességű társulat egyik tagjától...
Abszolut nincs képben..
A futárok azért nem simsonnal járnak, mert agyonütött, szétklüdött félhalott motorkkal próbáltak meg műszaki tudás nélkül futárkodni, azt meg nem lehet.
Aki meg ért úgy általában a mtoorokhoz, s nem cső ütlegelni tudja mint a futárok többsége, az simán futárkodik simonnal is. Hogy mást nem mondjak, van ismerősöm, aki évek óta egy Starral pizzázik, és a kolegái nem értik, hogy miét nem seik szét neki.
Azért mert velül ellentétben nem műszaki almafabéka..
egyébként télleg az szívás volt nekem is ez a pl40. de megcsináltam :)
hogy növelni kellett a kompressziót és a részvezérlést módosítani az hengeralsó alátétet csináltam rá 5 mm-es alulemezből. és a hengerfejből is lemartam...
és meghozta a nem várt eredményt is.
a ktm pl40 pedig 2 loerö körül van igy a gyári áttétellel 40-et megy!és tényleg nem pörög 4000-nél többet pedig állohelyzetben ugy tünik mintha jol venné a lapot,de ráülve meghal cserélj lánckereket,hogy hosszabb legyen az áttétel,de akkor kerüld el az emelkedöket de legalább 50-et kihozhatsz belöle,többet nem nagyon,de ezt már akkor is mondtam,amikor itt jártál...
Abszolut nincs képben..
A futárok azért nem simsonnal járnak, mert agyonütött, szétklüdött félhalott motorkkal próbáltak meg műszaki tudás nélkül futárkodni, azt meg nem lehet.
Aki meg ért úgy általában a mtoorokhoz, s nem cső ütlegelni tudja mint a futárok többsége, az simán futárkodik simonnal is. Hogy mást nem mondjak, van ismerősöm, aki évek óta egy Starral pizzázik, és a kolegái nem értik, hogy miét nem seik szét neki.
Azért mert velül ellentétben nem műszaki almafabéka..
hogy növelni kellett a kompressziót és a részvezérlést módosítani az hengeralsó alátétet csináltam rá 5 mm-es alulemezből. és a hengerfejből is lemartam...
és meghozta a nem várt eredményt is.
ha tűszelepről van paramétered akkor nem gond lenne esztergáltatni nem?
D:)
www.puch-wieser.at/tielkatalog...
www.puch-rbo.at
.zweirad-boerse.de
www.puchshop.de
Remélem így már jó lesz!