Milyen nepper banda te szerencsétlen? Keresd meg egyetlen kinti oldalon, én nem hirdetem őket orrvérzésig, mint Ricsi.Különben meg ha csak erre gerjedsz hogy ezeket berakod akkor mentsd el könyvjelzőbe, azt nézegesd naponta ennyi.
Tudom^^ De engem zavar. 1 mert nem látok benne semmit a magasságom miatt max ha lehajolok kettő a rázkódástól kilazul aztán inkább leszedem.. Persze ez orvosolható lenne de inkább nézelődök mégha van tükör is a gépen. Pl most is megfájdult a hátam a tükrözgetéstől
Úgyvan kb 5-10 kilóval könnyebb. Könnyebben dönthető jó gumikkal (ezen újak vannak) Index is működne de inkább levettem mert nem mutat valami szépen rajta. Sőt tükröt is le szoktam venni mert zavar. Viszont 2 hibája van. A duda néha nem működik (WD a kapcsolóba) illetve a hátsó lánckerék már "cápásra" fog kopni hamar.
Nekem is van 1. Esztétikailag nincs a toppon de a motorja kiváló .
Zsír új Bosch gyujtast vettem rá . Nagyon szeretek vele menni. Egy élmény.
Szerintem jobb mint a Cobra. Könnyebbnek érzem.
Szia igen.:) Ballagásomra kaptam az árának a felét hogy megvehessem az álommotort. Nagyon jó gép finom a futása jó a váltója. Alacsony fordulaton sajnos nincs túl sok nyomatéka nem szereti az 50 es tempót de 70-80 körül jól érzi magát. Szerintem nem volt az olyan sok. A Cobrám 4.5 liter körül evett.
Van még egy puch cobra trafom is esetleg ha erdekel 3000ft ert