Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem tudom,,,
Voltunk ma a siófoki börzén motorral. Meg ha már Balatonpart akkor strandoltunk is. Szépen ment végig a Jet 110 km en fogyasztott kb 3.8 litert ahogy mértem
A monza az milyen monzához van? 6 os vagy 4 gangos?
SUZUKI Enduro TS 50 YK
Puch kobra oldaldekli és bing karbi alkatrészek ( csak a képen làthato cuccok vannak) eladoak 2000ft egyben
puch cobra henger (sérült nicasilos) 3000ft
puch monza henger 4 felömlős furható 5000ft
sachs henger dugó nélkül jó nicasillal 6000 ft
hello! nem tudna rajtam segiteni valaki egy ilyen alkatresz kellene ami a kepen van egy 50ccm is kreidlerhez kene. ha esetleg valakinek van kerem jeleze:D
Valami 1000 éves dt mtx fantic vagy islemi
te ez milyen moci?
Üdv mindenkinek! Van egy puch motorom amit fel kellett újítani és az lenne a kérdésem, hogy lehet-e valamit csinálni a hátsó lánckerékkel mert hát még a gyári de mégis imbolyog. Két anya cínezett amit állítólag még Graz-ban tettek rá. Ha tud valaki segíteni várom az ötleteket.
Nem lecserélni akarom, hanem megjavítíni.
Tudok adni Simsont.
Valakinek épkézláb elképzelése?
Adj egyet a tieid közül és megnézem hogy jün szét flexel.
A sajátom már egészen rendesen fog:)
Flex egész hatásos.
További vergődések helyett eseglet elárulhatná valaki hogy jön szét a hátsóteló:)
A KS 125 nem nagy szám egy Cup-hoz képest.
Én is meg akartam venni tőled, egy ismerősünk is, de velünk nem is foglalkoztatok.
nem tudom meglátjuk :D de azért vélemények?
Van egy ismerősnél egy hasonló Sachs a kert végébe bedobva. Blokkja szét van burítva hátul paoli gázos vagy levegős teló meg sebring kipuffot láttam rajta. Ezekből milyen verziók voltak mert lehet az is egy cup. De legrosszabb esetben is egy RS.
Megint kezdődik az egymásra való mutogatás.
Ez a fórum csak ezt tudja . Irigykedés 1000-el . Mindenki azt tegye amit jónak lát.
Anno mikor vettem hónapokig fent volt az expressz en.
Miért nem vetették akkor meg? 40e ft volt. Nem is volt sok egy olyanért.
Ez is amit most vettem 2 hónapja van fent. Te eladtad a piros rendszámos zündappod én meg a cup ot . Kellett a lové. Versenyezni meg nem akarok.
A verseny blokkok száma 999-el kezdődik. Mostmár ti is kereshetitek .
A régi Cup-od annyira jó alap volt, azt kellett volna megmenteni... Szinte hiánytalan volt, ott volt az eredeti Cup-os motor, ami úgyszólván pótolhatatlan. Én azt mondom, hogy inkább 1x az, mint 5x bármi holmi Zündapp!
Semennyire.
Ez is eredeti csak a blokkja nincs meg. Meg a vázat megvágták .
Ha kell a maradványokat elhozhatod . 1 vágott váz 1 tankal .
Valamelyik jóképességű neppernek (hihi) nincs egy eladó blokkja 530-as ba?