Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez már vicc!
gépeket benzinállóval festik:)
Az a vicc hogy szerintem onnan volt a festék mert a benzin oldotta, de rendesen
esztergagép zőőőd :)
Volt már róla egy.:D Csak épp levedlette a ronda benzint nem álló festéket. Addig itt egy pár hogy milyen volt. A különbség nagyon nagy lesz azt előre mondom.
Lassan tehetnél róla képet!
Lassan összeáll a Lui féle cobra Már csak a hátsó lámpát kell bedrótozni meg felszerelni a kipufogót és kész. Nagyon szép lett ahoz képest amilyen volt.
ujabb motor külföldre... http://www.sportmotor.hu/motor...
Ezt bizony tudom:)
Attól mert KTM van rámatricázva, 6,25 lóerős motor van benne...
Úgyis csak külföldre viszed... Vegyél ott!
Üdv!

Nekem van. Mi kell? Csak maga az alumínium alaplap vagy kompletten minden?
Sziasztok!
Van egy puch M50-em, amin egyszerűen elment a gyújtás.

A jobb oldali típus, nem tudna valaki gyújtásalaplapot mindenestül hozzá?
hali!
ha még érdekelnek a monza alkatrészek csörögj rám,van mindkettő,árat megdumáljuk...30 2590547
Valakinek kellett Monzára kipufugó mostanában hát most ittvan
http://aprod.hu/hirdetes/simso...:
neten hirdették?
és a tiéd a kék jet nem eladó?
Ha lenne már mennék is érte és nem írnám ezt az üzenetet. Pont pápa mellé vittek el egyet tegnap. MISKOLCRÓl.:D
nem én csak venni szeretnék egy 6sebeséges monzat régebben néztem a fórumot és láttam hogy volt valakinek azért is írtam ide
te nem tudsz eladót?
Te vetted meg a Miskolcit is?:D
sziasztok
nem tud esetleg valaki eladó puch monza 6sebességes eladó motort?
előre is nagyon köszönöm
üdv
A Jetem
bazki kitiltottak a vateráról mert egy kurva linket raktam bele. és most meg végleges kitiltás . anyjukat neki.
Megvettem ezt a gépet.:D Aztmondta kevés benne a kompresszió és azért csak gyorsan tolva indult. NEEEEM. A gyújtókábel volt megtoldva gányul aztán nem húzott át a szikra. Karbitakarítás után indult is. Valami nagyon nagyon durván megy ahoz képest hogy KTM Comet. Erről már elhiszem hogy megy 80 at. Valami 19 es Bing karbi van rajta meg 5 gang