Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hm. értem
bár tegnap láttem egy fullgyári állapotú ktm mms 50-es sachs blokkos mocit a soroksáron majd lefotózom:)
Hello honnan lehet puch cobra alkatrészeket szerezni,dugattyú illetve bármi?... kössz ;D
A hátsó műanyag idom tökéletes . Az első nincs meg.
idomok milyenek?
Sikerült szereznem Eredeti Verseny SACHS CUP alkatrészeket. Sajnos a váza sok helyen vágva lett ( Belerakták a Simson blokkot ) De a Marzocchi telók komplettek meg a telóra csavarozható kormányalkatrészek is megvannak. Kár hogy szétvágták... Ami menthető volt az itt van.
06 20 34 27 688
Hivd fel az Mzolit hogy mehet e a vázért? Most
Gélt próbáltátok szinezni?
Annó az csináltuk, hogy bele a sablonba a formaleválasztó háromszor, az felpolíroz, (viaszos ciba) utána arra rá a 2k fényezés, arra gél, arra szövet, és utána paplan.

Így vesszafelé gyártva tök kész fényezett idom keletkezik.
negatív formába szokás, hogy kívül legyne cép
Ez még igazából csak a későbbi szerszám az erről levet minta remélhetőleg már szép sima lesz.Azért köszi mekkpróbálok olyan izét keríteni.
Kivülre térben hajló szövetet tegyél (annak más a szövése) legkívül meg gélezzed, sokkal szebb lesz a felület, a szövettől meg sokkal erősebb mint ha csak simán paplanból van.
Első üvegszálazós kísérletem így sikerült.Mostmár tudom mit hogy kell meg mi az amit elrontottam.
Ha bárkinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata ossza már meg legyen szíves hátha lehet okulni belőle.
ilyen értelmes hozzászolás után akkor talán kezdheted is példát mutatva...
Ideje elindulni új barátokat keresni.
...forum
http://youtu.be/q08hyXFhy4w .. ... .. ezt nézzétek!
ML Kolléga Úr!
Küldtem e.mailt, de nem negyon reagálsz rá!
Vannak Monza dolgaim, ha felhívsz a 06-20/289-55-85-ön, megbeszélhetjük.
ahogy nézem ez 4T blokkos és pit féle honda 110 ccmes motor ha jól látom :D
Nem beszari népség.
Sok rrafelé a nehéz ember, de kb erről is hiresek:)
Miért mivan a hajdúsággal?:D