Zündapp kolléga!
Sajna csak a cégnél tudok internetezni, mint a kőkorban, és ott is alig. Egyébként egy hétig szabin voltam (favágás, tüzelőhordás stb), de ahogy olvastam a kérdést, rögtön válaszoltam is rá. Bocsi, hogy későn, de ilyenek a körülményeim!
Üdv! Tud arról valaki valamit, hogy az 50-es cobra főtengelyt eltérő méretű csapszegfurattal gyártották? Tegnap blokkot cseréltem és a dugónál jöttek a gondok.. A tűgörgős kosár nem ment a főtengelybe. Volt tartalékban egy új, de jóval vékonyabb falvastagságú kosaram, ezzel tudtam összerakni. Mindkettő 50-es blokk. A 80-as főtengely is nagyobb furatú,de ott vastagabb a csapszeg is.. miféle tákolás ez már megint?
nekem volt ilyenem! nekem gyárilag fojtottan 45 km/h volt
dzsuvás volt a kipufancsom és ki égettem szép tisztára.
és a hátsó lánc áttétel miatt túl nagy áttétel volt . asszem 44 vagy 42 fog volt, és helyette 38-ast kell tenni rá.
Bár én megbuheráltam a hengert. úgy hogy a hengerfejet lemartam 1.5 mmre. és akkor már ment 60-65-öt
Uraim!
Van valakinek tapasztalata Morini blokkos KTM-PL 40-Ről? Milyen fúvóka volt a 12-es Dellorto karbiban? A szívócső membrános.
Gyújtás jó, benyát kap, pöcc-röff, de kiba..ott erőtlen, szerintem max 4000-et forog, és negyedikben 35 a vége!A kipuffogó gyári ktm, és már agyhugykövet kapok a szekértől!
Segítsééééég!
Vannak neki még az eredeti Gyári puch tömítéskészlet monzához radiaxcsapágyak ugyszint monzához eredeti gyári még kisincs bontva rajtava még azis hány schilling volt annakidején :)
Ismerek egy Szerelőt itt Móváron akinek van 50/6 swd blokka 0 km es teljesen felújított. és vizes zündappja meg sima levegőhűtéses cobrája ő mondta hogy valóban ment a cobra 110 1 hétig! aztán szétrepült benne valami de viszont a herculesek és a dappok bírták főleg a herculesek a motoplat gyujtással és azok tényleg mentek 100 felett 50 es létükre 50 éve szerelő a bácsi...Képeket amint bejutok csinálok ő maga gyárt amugy Cobrához bármihez dugattyút multkor pont egy léghűtéses cobrát szerelt ahoz csinált dugót :)
csalás az egész!nézd meg a lejtön "elvileg" mennyit megy,és amikor jön az emelkedö a fordulat visszaesik mint az állat,és a sebességjelzö majdnem ugyanannyit mér...
50 es gépen bizony itt be kell hajolni rendesen az idom mögé. Mutass akkor olyat ami 50 köbösön van kajak felrakom a telefont vagy valamit aztán rá a kamerát és karácsonnnyfaaaaaa. Exöszájszbúk.
Lehet még esetleg a www.zweirad-boerse.de-n is.