Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne haragudj, hagyj kérdezzem meg, szerinted mennyit ér a Zündapp-od?
Láthatunk jelen állapotában fotót róla?
mielött kritizálsz,elöbb tanulj meg irni,vagy kezd ujra az általános iskolát....habár intelligenciát ott sem lehet tanulni
Régebbota olvasom ezt a fórumot de te egy akkora spúr egy fasz vagy hogy el sem hiszem
egyébként ennyiért árulják,ami jo.http://www.jofogas.hu/szabolcs... dehát a szétszedett szar blokkos hulladékodat hol fogod ennyiért eladni?
és persze annak akitöl vetted,nem mondtad,hogy ugyan komám ne add mááán vasárban,mert a méhtelepen is is többet kapnál érte.. csak a te hátad nem lehet tollas,ugye? másé az igen..
lehet hogy én nem tudok olvasni,de nemrég még vastelepi árakrol irtál..
Annak megkell lennie a hőmérsékletének is nem?Nemtudom jó-e az kerékbe de lehet kidobálom őket.Illetve utánanézek mi volt ebben gyárilag.
nagy fordulat laza illesztés!
C3-as csapágyakat szedtem ki a kerekemből.
Nézd meg azért hogy nem e tollas a hátam e többet ér egy zündapp mint egy tákolt simsonblokkos valami. Meg mint ahogy olvastad is már régóta szeretem volna egy Zündappot gondolom nem gondoltad komolyan
Képet a Boráról.
soksok képet kéreeekk , mert ma meg holnap építkezésen vagyok és basszameg nemtudokmenni.... ésköszi a képekért ha csinálsz.
adok helyette ktm bora endurot simson blokkal,azt nyuzhatod...
Amúgy, holnap meg ma mindenféle kategóriában racsing van kakucson.
Nézpknek inygenes.
Ezért kezdtem úgy, hogy képzeld el...

Amúgy nem 2-es Golfot?
Még szerencse, hogy keveset gyártottak, mert mindet kivitted volna
DDD:)
Khm ha gondolkodtál volna nem mondasz ilyet. Cobrából alig gyártottak. 2 túl drága lett volna itt a tuningoláshoz (Új árából akkor lehetett venni egy 2 éves Opel Corsát, Gorcsánál van az adat)
A cobrát nemigen kellene hosszasan tuningolni, csak a futóműve hulladék, a blokk elégé jó ahogy van.
5millió darab? Az rengeteg! Mennyi embert be tudtak palizni vele!
Képzeld csak el.Ha alapból egy műszakilag civilizált aljanép lett volna a magyar mire vihette volna cobra tuningal.Akkor a simsont meghagyták volna közlekedni a cobrát meg tuningolni.
egyébként magyarországon is van ilyen hasonló csak nem ekkora hanem kb 1000-4000 db közötti motor van de nem vagyok biztos de lehet hogy a keszthelynél van...