Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eredeti blokkot hagyd benne ami számazonos. Az az igazi móka
Az a szomorú, hogy nem tudom, hogy mióta ilyen. Üresben sosem cincogtatom, a bukóban viszont nem hallani. Szombaton viszont az újhartyáni vonuláson nem volt kötelező a sisak, és ott tűnt fel, hogy 4-7000 között úgy csörög valami hajtókar szerű hanggal, hogy majd ki ugrik a bele. Úgyhogy harcra fel, blokk szétugrik! Vagy összerakom a tartalék blokkot.
Az bizony szomorú. Nekem a hajtókar miatt lett ilyen a sorsa.
Ez nem így van! Pl. a lila 80-as cobrám alatt olyan masszív a futómű, mintha az útra lenne ragasztva a motor. A kék 50-es alatt viszont inkább olyan hajóhinta szerű az érzés. A 80-as elöl-hátul, oda-vissza rugózásnál csillapítva van, eléggé masszívan, mégis gyári cuccokkal szerelt.... Szerintem ez is csak elhanyagolás kérdése.
Na és? Ez a kemény? Az enyém meg főtengelyes lett.. Az új dugó szétkapta a régi alkatrészeket.
Üssétek agyon egymást! Ehhez jó alkalom van itt:

http://www.youtube.com/watch?v...

Gyertek el!
mennyit adnál érte? de azért ne legyél zsidó .
Ma Aldi ringen a Lui-féle Cobrával pár tized másodperccel jobb időt futottam mint egy újabb fajta NSR 125 Honda. Ami szerintem jó.:D
Mennyi?
Sziasztok!

Puch Maxi hengerfejet keresek! Akinek van raktáron egy felesleges, kérem jelezzen! email címem: embbalazs91@freemail.hu

Előre is köszönöm!

üdv!
van valakinek puch ranger féle váza vagy ahhoz kompaktbilis puch váza? pls egy barátomnak kell
jaaaaj jut eszembe fiuúk!
van eladó eredeti sachs 80-as kipufogóm ami gyakorlatilag szép állapotú csak ebből hiányzik a tompítórésze és a végzárókúp. ki mennyit adna érte? de akár kérésre csinálok bele tompítót is. ha kell szépen. ha nem kell így ahogy van kell. olyan a mérete mint egy mz 125-ösé
A celldömölki számot elküldhetnéd e-mailbe.
A váltó ilyen. Nagyon hosszú útja van.
Köszönöm de nem élek a lehetőséggel mivel mondtam is hogy régóta szeretnék egy ilyet meg legalább valamivel elfoglalom magam.
Beraktam a blokkot a vázba megnéztem átkapcsolgattam. Első nekifutásra egész jónak ígérkezik Majd amikor össze lesz rakva akkor lesz az igazi próba. Megvan mind az 5 fokozat nagy úton jár a váltó de legalább jó. Kuplung is kiemelne ha lenne benne olaj szerintem Egész csinos kis gép lesz ha minden igaz. KM óra sajnos nincs benne de majd szerzek rá. Kaptam egy celldömölki számot ott bontottak sok ilyen zündappot biztos maradt pár nekik. Elektromos részeit is át kell kötni gyárira mert ez nem az. Nem értem miért kell belenyúlni az ilyesmibe. Ülés jó fékek jól fognak gumik jók karburátor nem az eredeti egy 19 es Dellrotyó van rajta meg méretezett rezonátort adott a srác. Nembaj így is jó.
Elérhetőség nélkül? Mi írjam ki netre mindenkinek a cipőméretem is?
Szerintem nem sok közöd van hozzá.
És azért mert lemaradtál arról is, nem kell így viselkedni...
Slampi minek neked az a Zündapp? Ott van a fehér meg a narancsod is (meg még ki tudja mik). Csináld meg azokat!
MrTea el ne add azt a motort! Újítsd fel és élvezd, hogy mindenki megcsodálja! Sikerült a váltót belőni?
KS 50 Sportból nem volt vizes, úgy hiszem.
megjelensz a semmiböl és osztod az észt névtelenül elérhetöség nélkül ,és még a motorokhoz sem értessz.... nálad ez az intelligencia?
Kiváncsi leszek ha "kész" lesz.
70-ért már igazán szépeket és jókat kapni.

Adnék érte egy Suzuki Gemma 125-ös robogót, ha belemennél egy cserébe, és össze se kell raknod.
Itt te vagy az unintelligens. Attól hogy este van és fáradtan írok lehet benne hiba de ez nem az érettségi.
Pár tízezret biztos megér mondjuk úgy 70 et ha menetképes.
Majd ha össze lesz rakva készítek képet addig nincs értelme.