Megint síri csend és hullaszag. Valakinek valami új motorja? Jelenleg elmotorozgatok a Cobrával igen jó csak a fékpedál ennél a szériánál rossz helyen van és hamar leér:(
aham.
én meg múlthéten 950 kg vasat adtam le a vastelepen :D vótbenne zóllóm, meg álúminium, meg ríz.... :) legnagyobb csúcs bolt hogy 340 kg egy forduló és a kocsim laza easy rideré vált xd a gumma és a sárvédő egy cm között volt persze kerülni kellett a kátyúkat óvatosan...
Inkább a motorokat újítgatom. A széthajtott Simsont sikerült elcserélni egy Hercules Supra Endurora. Aztmondták blokkhibás bent valami szimmering vagy valami karburátor de kicseréltem a pipát meg a gyertyát és pöccröff. Raktunk rá kulcsos indítást meg bekötöttük bátyámmal a világítást. Nagyon jó kis masinéria közelben el lehet menni vele terepezni.
És még valami: A napokban döntöttem: K100-ast akarok! Kell nekem az a vas! Szar érzés lesz, hogy mindenki utál érte előre (a tapasztalataid szerint)...
Én egy éjszaka alatt 3autósnak is megálltam, hogy tudok-e segíteni, ha mást nem, segítséget kérni. Mindegyik megköszönte, mitöbb, a lerobbantaknak mindig megállok! Ésbazzeg BMW-m van! Most ez rontotta a statisztikádat?
Szerdán amikor jöttem hazafele munkából a zündappal, leintett 1 csávó. Mondta, hogy motorokkal foglalkozik és van egy hasonló blokkja, mint ami az én gépemben van. Ha érdekel akkor eladja. Tegnap megnéztem, hogy mi lehet az. Egy 80-as kreidler blokk . Gyújtás nincs rajta, a gyújtás oldali dekni hiányzik, nincs benne gyűrű és a henger is felújításra szorul.
eeee ezek marha jólcsillapítanak! és állítható keménységűek. sztem megérte az árát 11 ezerért..