Csak amit Te olyan marha nagy motoros társadalomnak hiszel, az kurvára nem létezik. Tedd a szivedre a kezed, mikor volt itt utoljára értelmes beszélgetés? Hónapok óta csak a buzi nepperek tevékenykednek! Mielött azt mondod irigy vagyok, nagyon nem ! De nem miattam tart ott az Ország, ahol...
Hányszor kezdeményeztem fórumtalálkozót?! És hányszor jött össze? Itt mindenkinek csak a szája jár!
Slick hetente kérdezgeti mi ez a csend... Mi lenne bazmeg? Meglepő mi, hogy van aki éli az életét a nehezen megkeresett pénzéből? Aki arra érdemes Ember, azzal megosztom magánban fa dolgaim, ez fórum meg megmaradhat a buzigyerek Ricsinek...
Toltam én már motort, karácsony napján hóesésben, látott több motoros is, nem állt meg egy sem.
Volt, hogy megálltam cbr -esnek (1000es) mert elesett és láthatóan sokkban volt a pali, egyszerűen elzavart.
Fiatal nyikhaj motorsnak elvből nem állok meg már, amyleiknek eddig sekítettem, egyben sem volt annyi hogy megközsönje( ha robogós, akkor pláne,) bmw -s nek meg pláne, azok mesze a leg gyökerebbek a harlisok után.
Leginkább a túramotorokra lehet számítani, azok nyugisabbak, normálisabbak.
Szerencsére öt, tíz évente egyszer büntetnek meg. Szerencsére, mert nem hiszem el, hogy van motoros ebben az országban, aki egy fél órai közlekedés alatt minden szabályt betart (én sem vagyok ilyen). Ahhoz már túl öreg vagyok, hogy még mindig hidjek a mesékben. Különben mindez azon amit az "Arany szíved"-ről és a jóindulatodról írtam semmit nem változtat! Ezért tart itt ez a szerencsétlen ország, ahol tart, mert így , ezzel a rosszindulattal állnak az emberek hozzá a másikhoz. Különösen szomorú ez a motoros berkeken belül, hiszen az érdeklődési körünk mindenképpen össze kell kössön bennünket, még, ha nem is egyformán gondolkozunk mindenről! A megjegyzésed legalább olyan visszataszító számomra, mint ha egy bajbajutott motorost hagynál szarba az út szélén, mert :"így legalább nem fogy a benzinje!" Engedd meg nekem, hogy ez legyen a véleményem (remélem nem vagyok vele egyedül), még, ha neked ez nem is tetszik!
Széles utat kívánok, minden igazi motorosnak!
Hát Aranyszívű Testvérem, neked is csak azt tudom kívánni, mint egyik motoros a másiknak, hogy lopják el a jövőben az összes meglévő, és jövőbeni motorodat, mert így legalább sose fogsz gyorsabban menni az előírtnál, átmenni a sárgán, tilosban parkolni, stb. Ezt nem rosszindulatból mondom, hanem így megspórolhatod az összes jövőbeni büntetésedet!
Azért néha lehet gondolkozni, mielött leírsz valamit!
Csakhogy leginkább nem "privát" személy nyúlja le az ilyeneket! Az ellen meg nem tudsz mit csinálni, ha csak nem akarsz betoncsizmát... Ha úgy dobod fel a hirdetést, hogy visszavásárolnád, előbb megtalálod (mint gondolnád) Ha nem, max 3nap múlva még az alkatrészt is alkatrészre bontva kiárulják. Úgyhogy siessetek, talán még egyben van!
Nincs ismerősötök, akitől távolabb áll a törvény? Fel kell neki dobni, hogy visszavásárolnátok! Egyből előkerül a gép! Olcsóbb kifizetni a 10-20%-át, mint pótolni az egészet!
Mintha neked nem lenne pár kamuötvenes drótszamarad... (Spacyk, Gemma) De még akkoris ha mondjuk egy telefon lenne még akkoris lehetne benned annyi önérzet hogy nem ilyeneket írsz ide
Te meg szimplán hülye vagy. Nem is ismered a gyereket aztán állítasz mindent róla. Szar volt amikor a 20 ezer forintos kreidlered ellopták ez meg azért nagyobb eszmei és pénzbeni értéket képviselt. Nagyobb bunkó buzerátor vagy mint gondoltam. Egyáltalán nincs benned együttérzés.
Amúgy nem veszed észre hogy állandóan te kezded a vitáidat te homoszexuális aberált köcsög.
Amit leírtam, az csak annyira igaz, mint bármyilen tapasztalatból levont általánosítás.
Hányszor kezdeményeztem fórumtalálkozót?! És hányszor jött össze? Itt mindenkinek csak a szája jár!
Slick hetente kérdezgeti mi ez a csend... Mi lenne bazmeg? Meglepő mi, hogy van aki éli az életét a nehezen megkeresett pénzéből? Aki arra érdemes Ember, azzal megosztom magánban fa dolgaim, ez fórum meg megmaradhat a buzigyerek Ricsinek...
Volt, hogy megálltam cbr -esnek (1000es) mert elesett és láthatóan sokkban volt a pali, egyszerűen elzavart.
Fiatal nyikhaj motorsnak elvből nem állok meg már, amyleiknek eddig sekítettem, egyben sem volt annyi hogy megközsönje( ha robogós, akkor pláne,) bmw -s nek meg pláne, azok mesze a leg gyökerebbek a harlisok után.
Leginkább a túramotorokra lehet számítani, azok nyugisabbak, normálisabbak.
Széles utat kívánok, minden igazi motorosnak!
Azért mert Te havonta kapod a birságokat, nem mindenki ilyen!
Azért néha lehet gondolkozni, mielött leírsz valamit!
Nincs véletlenül valakinek oldal lemeze 1981es kreidler k54/540-re.