Bocsi csak Slampinak akartam válaszolni a "poén" üzenetére. Amúgy ha ezek után valaki küld valamelyikőtöknek egy ilyen linket akkor a Ctrl+Alt+Del és ott a folyamatoknál ki kell kapcsolni a netböngészőt utána megy minden mint régen...
Kibaszott vicces nekem is firefoxom van de mivel nem ez volt az első esett gyorsan nyomtam egy restart ot valószínű azért nem omlott össze.
Szegény emzoli meg kínlodhat ezzel a szarral a hülyeséged miatt.
Ügyes vagy
Egy oldal, rajta egy mozgókép, amin asszem 3 öreg dagadt faszi buzul.
És megcsinálva, hogy ha leokozéd a felbukkanó ablakot, akkor megint előjön egy felbukkanó ablak, és megint, és megint. Nemtudom hány darabra van állítva, én le tudtam lőni a 2. után a böngészőbe.
Nekem is volt Kreidler Florett RS (1973) kismotrom, német, 5 sebesség 6,25 LE. Használtan kaptam Németországból, harmadik tulajdonosa voltam. Gyerekek kínozták azelőtt. Úgyhogy nagyon rendbe kellett tenni.
Évtizdekig jártam vele. Tavalyig, 17 éven keresztül, minden esztendőben voltam Magyarországon is vele. Most, öregségemre (53 éves vagyok) átváltottam Honda CB 500-ra. Nagyon nehezen szoktam meg ezt a nagyobb motort.
Nos, a Kreidlerem most Budapesten szalad, mert átadtam a bátyámnak. Utóbb a tirisztoros gyújtás tekercsével volt valami gond. Amikor felmelegszik, nem működik rendesen. Szerencsére volt ebből az alkatrészből egy tartalékom, azt tette most rá a bátyám. De érdekelné, hogy esetleg honnan lehetne még beszerezni ilyen alkatrészt és egyebeket. Az alnikasil henger is kopott már. Ezt is kéne cserélni. Különben most is ki lehet húzni 90-ig, sőt...
Mellékelek két képet is róla.
Üdv!
Zolibá Kolozsvárról
Én is azon gondolkoztam hogy a Cobran lecserélem a kerekeket. Csak ugye a küllős nehezebb mint a gyári magnézium felni. Mert van egy garnitúra küllős GT felnim még legelső szériás lyuggatatlan tárcsával
A monza kifejezetten nem tetszik,(egyes részei) de a múltkori Daytona az karaj, az tetszett.
Általában a Cobrák is tetszenek, abbólis is inkább a légyhűtéses.
A zündapp ks dettó teccik,ha nem öntött kerekü, bár azon leeht segíteni:)
ZSóval nem fikázás, hanem élcelődés, vigyorogni kell nem megsértődni.
Szegény emzoli meg kínlodhat ezzel a szarral a hülyeséged miatt.
Ügyes vagy
És megcsinálva, hogy ha leokozéd a felbukkanó ablakot, akkor megint előjön egy felbukkanó ablak, és megint, és megint. Nemtudom hány darabra van állítva, én le tudtam lőni a 2. után a böngészőbe.
A "tréfádtól" kipurcant a firefoxom, elfelejtette az összes jalszavamat.
Kifizeted az időt amit a gépem helyreállításával töltök?
Idióta.
Nekem is volt Kreidler Florett RS (1973) kismotrom, német, 5 sebesség 6,25 LE. Használtan kaptam Németországból, harmadik tulajdonosa voltam. Gyerekek kínozták azelőtt. Úgyhogy nagyon rendbe kellett tenni.
Évtizdekig jártam vele. Tavalyig, 17 éven keresztül, minden esztendőben voltam Magyarországon is vele. Most, öregségemre (53 éves vagyok) átváltottam Honda CB 500-ra. Nagyon nehezen szoktam meg ezt a nagyobb motort.
Nos, a Kreidlerem most Budapesten szalad, mert átadtam a bátyámnak. Utóbb a tirisztoros gyújtás tekercsével volt valami gond. Amikor felmelegszik, nem működik rendesen. Szerencsére volt ebből az alkatrészből egy tartalékom, azt tette most rá a bátyám. De érdekelné, hogy esetleg honnan lehetne még beszerezni ilyen alkatrészt és egyebeket. Az alnikasil henger is kopott már. Ezt is kéne cserélni. Különben most is ki lehet húzni 90-ig, sőt...
Mellékelek két képet is róla.
Üdv!
Zolibá Kolozsvárról
Zündapp pontosítva
Amelyiknél kettő volt hírdetve.
De úgy nem igazán fogott meg.
Vaterán ma járt le egy.
Zündi
Szóval:www.puch.hu
A monza kifejezetten nem tetszik,(egyes részei) de a múltkori Daytona az karaj, az tetszett.
Általában a Cobrák is tetszenek, abbólis is inkább a légyhűtéses.
A zündapp ks dettó teccik,ha nem öntött kerekü, bár azon leeht segíteni:)
ZSóval nem fikázás, hanem élcelődés, vigyorogni kell nem megsértődni.