Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is szoktál elírni...
elírtam na és?
kitaláltál egy uj foglalkozást,vagy szimplán csak analfabéta vagy? az pszihiáter,nem psziháter te ökör..
te sztem menned kell a psziháterhez mert mindig le vagy ragadva a a szigetelős témánál. és a te ülésed is elég szaros.
vegyél már még nagyobb dioptriájú lencsét! lefotózom ha kell lefilmezem! nem üt bele!
direkt agykormánynál van ütköző amiatt nem ütközik bele a tankba! te szerencsétlen!.
menj csak el dolgozni,ne fárasszd itt a hülyeségeiddel az embereket...ja,és szigetelöszalagot vigyél magaddal!
engem ne dumálj meg,több kormányt cserélgettem már életemben,mint amennyi hazugságot összehordassz itt a forumon az biztos hogy az a lehajtott kormány beleüt a tankba! idiota..
nem horpasztja be a tankot direkt úgy állítottam be és nemér össze mert van fent a kormány ütközőőőő. mielőtt nyilvánítasz előbb kérdezz vazzeg.
kanyarodáskor pedig eltöri a csukloját,és még a tankot is behorpasztja vele..
Tank gerincére végig egy pepita matrica még elférne meg valami kevésbé enduro gumi aztán jó kis kávé részer
Na végre így egész szép
http://www.sportmotor.hu/motor...

Akiknek még szabadon hever a henger, egy kis emlékeztető..
akkor irj...
?
Köszönöm a tanácsot!
Ha befér, a hosszabbat tegyed, mert nagyobb felületen fekszk fel.
Arövidebb nem is a palástra, hanem a belső felöntésre fog terhelni, sokkal hajlamosabb lesz lefelé eltörni a tömegerőtől.

A halított omegadróttal akkor jársz el heylesen, ha lecsíped a faszba a kiálló végét.
Azt tedd bele amit adtak hozzá.
Azért van benne kiugrasztó bemarás, hog ne kelljen fül a jiszedéshez.
Újabb kérdés: Egyik csapszeg sem éri át kopptól koppig a dugattyú biztosítóhornyait. Így felmerült bennem a kérdés, hogy milyen gondot okozhat, ha a rövidebb és 7gr-al könnyebb csapszeget rakom be? Melyik biztosító tart jobban? Az "egyfüles" a gyári dugóval jött.. Gondolom az jobban is feszít..
Ilyen a belseje.. Nem olyan "összevert" mint kívül..
Tegnap előtt este tudtam meg és az időjárás miatt kérdéses volt, hogy megyünk-e.. Sajnálom, legközelebb előre szólok! Egyébként jövő hét végén is lesz ugyanott egy motoros rendezvény..
de azért várok még ajánlatokat!
a piros helyett akkor milyen színűt?
és az ilyesmit miért nem rakod be a forumra? mentem volna...
ez szééép!
Szerintem is jó.és mivel,hogy 77-es gyártmány nekem tökéletesen megfelel!széria 50-be futhatna is .volt zündapp gts 50-em.azzal nem voltam megelégedve.többet vártam tőle max 70-et ment de akkor már nagyon visított.