Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VAn egy jó kis cikk, erről, Gecsei István (Simsonos) írta, felllelhető a neten valahol szerintem.
Értekezés nyomatékról, teljesítményről és fordulatszámról, valami ilyesmi a címe.
Fórumbutái nevében szólok hozzád emzoli nagyúr, hogy add át nekünk nyomatékról alkotott szakvéleményed!
szerintem nem vagy tisztában a nyomaték fogalmával.
Ha kényelmesen és kulturáltan motorozható motort szeretnék 125-ös kategóriában, akkor én mindenképp négyütemű, hagyományos, váltós gépben gondolkodnék.. Nem mindenáron a sebesség a lényeg. Én inkább nyomatékpárti vagyok, nem kell 80-100nál többet tudnia, de ha jön egy felüljáró, ne kelljen már azonnal 3-at vissza váltani..
tudom de nekem korl A kategem nincsen és így csak b125-ös jöhet.
A 125-ös nekem pont egy amolyan kieső kategória.. Szerintem 400ccm alatt nem igazán van olyan igazán jónak mondható.. Mint ahogyan autóban is 2500ccm és 6henger a minimum. Persze alatta is van szép és jó, de szélesebb körben használva kellenek ezek a paraméterek. 125ccm-ben pl. egy Aprilia AF1 már elég jól muzsikál.
nekem van bőven obby csak kéne rendszámos 125-ös vascsak még nem találtam jót...
Van! Ez csak hobby..
Vegyél inkább normális motort!
Jól mondtam én.. első-hátsó kerékre egy-egy blokk és az enyém is fog így menni.. :D Gratulálok hozzá! Nyilván az enyém sem olyan hulladék, csak pusztán a 118kilómmal van egy kis baja.
Nézd vissza mire válaszoltam...
Aztakuwwa! Ezt mivel hoztad össze?
akkor levelezzéél.
Az jó lenne bár a hercules matricaszettel valahogy nem jutottam velük dűlőre!Elkezdtük lefixálni a dolgokat tök sokat segítettek meg minden aztán egyszercsak megszakadt a levelezés!
Köszönöm, akkor tárgytalan.
Az a baj, hogy pontosan nem ismerem ezt a típust. Ahogy nézem, a kipuffogó, kerekek, sárvédők, első villa, fék, kezelőszervek jók a cobrára. Így már érdemes átgondolni. Ha nem jók, akkor blokkot tudok bele tenni. Csak az a 190km út dobja meg az árát. Nem tudom, tanácstalan vagyok.
már régóta nincs meg... mert megkérdeztem....
te..
az amalonnál tudál tenni rá vmi zsír matricáááát amilyet akarsz
Ezt Te tudhatod, mit akarsz kezdeni vele..
http://www.kepesmotor.hu/puch-...

Szerintetek, ha ebbe összedobok egy cobra blokkot, akkor megéri elhozni?
Kapott tunying fényezést egy régi sisakom.
múltkori szigetszentmiklósi börzén félve vettem netbookomba 1 gb 667 mhz-s memóriát 1000-ért és fuck yeah műxik ! és így most 2 gigás lett a book és legalább kicsit gyorsabb lett a gépem:)
ugy látszik nem csak a kerités van kolbászbol,az elado is...