Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! A sorok között olvas és Rájössz a lényegre!
Egyébként valaki tud arról valamit, hogy nagyjából hány Puch Cobra GTL van az országban? Eladót nemigen találni..
Egyébként miért gyilkoljátok egymást folyamatosan? Igaz, semmi közöm hozzá, de néha nagyon is hasznos hozzászólásaitok vannak, amihez néha így oldalakat vissza lapozni. Nektek erre a balhéra tényleg szükségetek van? Egy cipőben evezünk mindannyian...
Mesterek! A Puch Cobra alkatrészek árát szeretném megtudni, mielőtt megölitek egymást!
gondolkozz már egy kicsit,milyen jogon osztod az észt olanoknak,akik már ezer éve motorokkal foglalkoztak mikor te még meg se születtél? mit csináltál idáig a nepperkedésen kivül?
te meg az év parasztja,illetve a forumé...ingyenélö!ez nem nepperforum komám,huzz innen de gyorsan!
Miértis? Nemtudom mindig jó árat kaptam a motorokért.
Aki megérdemli, annak nem irigykedem.
A mohácsi felvásárlód nem sokáig fogja ezt csinálni...
Dolgozom én. Mégis milyen állást ajánlanál? Nem vesznek fel itt sehova. Nincs itt olyan sok kommersz állás amihez nem kell semmi. Nem ingyenélő mivel meg is kell csinálni ezeket a gépeket általában vagy legalábbis megszepíteni. Ok hogy irigy vagy meg mittudomén de nem nagyon érdekel mert tudom ha nem én akkor más kihordaná ezeket az országból. Én nem hordok ki amúgysem egyet sem. A vevő jön ide és ő viszi ki.
Egyébként meg igaza van, igazán elmehetnél dolgozni, ahelyett hogy ingyenélőként kereskedsz a gyűjtői csemegékkel...
Ezt nem értem hogy nekem papolsz amikor te is hasonló helyzetben vagy. Légyszives ne zavard a hozzászólásaiddal már a fórumot én itt lezárom ezt az egész marhaságot. Sokan ezért nem járnak ide. Megkaptad az év tahója díjat virtuálisan.
Tudok 50 éves futárt. Nem egyett.
Akkor te meg ne beszélj hogy menjek dolgozni. Senkiházi.
1: k..a nagy mázlid volt,2: nem pizzafutári állás,3: nem vagy 50 éves.. majd akkor legyél okos,ha annyi évesen is felvesznek!szerintem te nem is itt élsz,nem a holdrol jöttél?
Én elküldtem az önéletrajzom, 0 tapasztalatom volt, felvettek.
A mostani állásomra is elküldtem, 2 óra múlva hívott, mikor óhajtok bemenni megbeszélni a részleteket.
Nem olyan drasztikus ám a helyzet, mint ahogy azt sokan elképzelik.
a legtöbbnél még angol nyelvtudás,helyismeret,többéves gyakorlat kell....ezekre többszázan jelentkeznek,beadják az önéletrajzot,mert ugye az is kell,és várnak,várnak,várnak....
akkor elöbb olvasd el,amit belinkelsz!kicsit unalmas már az állando---mindent jobban tudok----stilus!idézet: fiatal,1-2 év gyakorlattal keresünk...
remélem nem nepperhez került... http://webcache.googleusercont...
Érdekes, itt rengeteg állás van!
Nem a kifogásokat kell keresni, hanem elmenni dolgozni!
kereskedj inkább ezekkel... http://www.hasznaltauto.hu/motor/zundapp/zundapp_r_50_50-5251
897
ennyiért meg menjél el te http://youtu.be/Oyx0rouaDZU
te itt élsz az országban,vagy a marsrol jöttél? nézz már körül egy kicsit a munkaerö piacon..még a sokkal fiatalabbak se találnak állást!
Mondtam hogy menjünk el Tapolcára aztán kiszedjük belőle a dekliket.
Te is dolgozhatnál most is valamit és több pénzed lenne Dappokra.
nem kéne állandoan megvenned minden zündappot mások elöl,mondtam már hogy menj el dolgozni..