Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ja mikor lesz az amikor kértem címet?
a mikor hozod a sarvedot.....azt amirol szo van
értem... de mikor láthatom a képet a cometedről?
brumo az ember meg sem akarta venni,m olyan szarul megy
en mondtam neki,h ne legyen nagy illuzioja 3le vel kapcsban
jóóóó :D de azért a emelkedővel azt kicsit meg kell küzdenie.... és olyankor mindig 3-4-3-4 fel le váltogatom..
és inkább akkor lassabban megyek fel..
de amikor még "nem adtam volna el" akkor volt egy tervem arról a hengeről hogy 70-esre hüveyezni és 4 felömlősé tettem volna akkor. és akkor elég bitang lenne. csak nem akartam belepiszkálni tulságosan mert igy szép szinte eredeti :)
koszi,a neveben,majd megmondom,h ugy nezze,ha 40 el megy,h ez nem sima 40km h ,hanem tuningolt
bár még mindig kivánsi vagyok a te cometedre az egészében látnám egyszer képen ...
de mindenesetre azért vigyázzon a vasra :) mert jó kis moci az :)
:D hát ha lead pár kg-ot akkor jó lesz:)amúgy csak megsúgom hogy anno ezzel a m50-essel kijártuk a sík pusztára sógorommal ami lazán együttes súly kb 160 kg. és elbírta lazán utazókén 60nal is :) de sztem 120-al is el bírná. hiszen kicsit direkt megpiszkáltam.
hat megtartja

szerinted mit kezd egy 120kg s ember egy 3le s motorral?nem fog motoros turara menni vele
értem... :S bár mi a célja azzal majd?
hozza se nyult,bent van a raktarban.
neeem nem ez volt a gond hanem hogy ahogy egyre jobban gyorsítottam akkor egyre jobban fáztam közelebb jobban kell beöltözni. amúgy az út nem volt jeges csak a levegő...
télleg a haverod használja már a m50-est? minden ok vele?
Azt hittem ,h azt irod,h azert nem tudtam odacsvarni rendesen,mert forgott a kerek ahideg aszfalton
Ebbe olyan drága egy dugattyú? Fogadjunk vannak itt a fórumon olyan tunerek akik simson romet babetta stb dugattyúból csinálnának bele egyet! :)
ez a tervem hogy többet akarok motorozni. csak ma eléggé jegeces idő volt nem tudtam igazán odatépni mert akkor megfagyok.. persze nem számoltam azzal hogy elég hideg lesz ha gyorsan megyek.
majd ha jobb idő lesz :)
Amúgy ha többet motoroznál akkor akár napi szinten érnének ilyen élmények :)
Akkor ma zárj mindent 2-re.
de legyen szimmetrikus! és így szebb!
bázz. ma voltam a kisboltba venni ezt azt. és a szomszédos kocsmából vagy 5-en kijöttek és úhgy néztek a mocimam amikor végeztem a vásárlással, sokan dicsérték a "munkámat" :) bár sokan nem találkoztak ezzel a márka típussal.- azaz comet sorozatokkal.
Én is tudok de egy oldalra egy Zündapp felirat bőven elég.
amúgy a tank matricát is tudsz csinálni nálunk :) több színben is akár :)
Ez nagyon bitang!