jóóóó :D de azért a emelkedővel azt kicsit meg kell küzdenie.... és olyankor mindig 3-4-3-4 fel le váltogatom..
és inkább akkor lassabban megyek fel..
de amikor még "nem adtam volna el" akkor volt egy tervem arról a hengeről hogy 70-esre hüveyezni és 4 felömlősé tettem volna akkor. és akkor elég bitang lenne. csak nem akartam belepiszkálni tulságosan mert igy szép szinte eredeti :)
:D hát ha lead pár kg-ot akkor jó lesz:)amúgy csak megsúgom hogy anno ezzel a m50-essel kijártuk a sík pusztára sógorommal ami lazán együttes súly kb 160 kg. és elbírta lazán utazókén 60nal is :) de sztem 120-al is el bírná. hiszen kicsit direkt megpiszkáltam.
neeem nem ez volt a gond hanem hogy ahogy egyre jobban gyorsítottam akkor egyre jobban fáztam közelebb jobban kell beöltözni. amúgy az út nem volt jeges csak a levegő...
télleg a haverod használja már a m50-est? minden ok vele?
ez a tervem hogy többet akarok motorozni. csak ma eléggé jegeces idő volt nem tudtam igazán odatépni mert akkor megfagyok.. persze nem számoltam azzal hogy elég hideg lesz ha gyorsan megyek.
majd ha jobb idő lesz :)
bázz. ma voltam a kisboltba venni ezt azt. és a szomszédos kocsmából vagy 5-en kijöttek és úhgy néztek a mocimam amikor végeztem a vásárlással, sokan dicsérték a "munkámat" :) bár sokan nem találkoztak ezzel a márka típussal.- azaz comet sorozatokkal.
en mondtam neki,h ne legyen nagy illuzioja 3le vel kapcsban
és inkább akkor lassabban megyek fel..
de amikor még "nem adtam volna el" akkor volt egy tervem arról a hengeről hogy 70-esre hüveyezni és 4 felömlősé tettem volna akkor. és akkor elég bitang lenne. csak nem akartam belepiszkálni tulságosan mert igy szép szinte eredeti :)
szerinted mit kezd egy 120kg s ember egy 3le s motorral?nem fog motoros turara menni vele
télleg a haverod használja már a m50-est? minden ok vele?
majd ha jobb idő lesz :)