Az az igazság, hogy nekem csak pár elem hiányzik, ill törött/repedt, a többire nekem sincs szükségem. És mivel eladásra lesz, próbálok minél kevesebbet költeni rá.
Suzuki Gemma / CS 125 egy az egyben ugyan ez.
Most árulnak egy olyat 30-ért a Képesmotoron, nem vesszük meg felesben? Nekem csak a technika kéne, idomokra nincs szükségem.
Mocim az egy sincs.
Motor van egy pár. Egy supermoto, két pitbike, egy Puch, egy oldalkocsis P10, egy Simson sr2, egy Junak 350, egy Velorex 350, Egy Simson n50, egy MZ Trophy 250, egy Csepel kerékpár Dongó motorral, a fele felújításra vár...
A Puch ára attól függ majd, mennyire sikerül összeszedni a gyári ábrázatát. De úgy 80 körülre gondolok.
Hagyd meg nakednek v kalapálj rá egyedi idomot bádogból, annak sose lesz baja.
Ha jövök haza a krimóból és eltaknyolok, másnak pillanatok alatt kiegyengetem.
és milyen szíve van?
Ez az év vicce!
Segítettek, vagy egyedül hoztad össze?
Most árulnak egy olyat 30-ért a Képesmotoron, nem vesszük meg felesben? Nekem csak a technika kéne, idomokra nincs szükségem.
Motor van egy pár. Egy supermoto, két pitbike, egy Puch, egy oldalkocsis P10, egy Simson sr2, egy Junak 350, egy Velorex 350, Egy Simson n50, egy MZ Trophy 250, egy Csepel kerékpár Dongó motorral, a fele felújításra vár...
A Puch ára attól függ majd, mennyire sikerül összeszedni a gyári ábrázatát. De úgy 80 körülre gondolok.
Zorall kis gép a Vespád is!
Én eladnám, ha kész lesz, így is sok a talyiga a portán.
Ha jövök haza a krimóból és eltaknyolok, másnak pillanatok alatt kiegyengetem.