Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem a vaterán van most aki bontja szét egy lidot kérdezz őt!
Zündapphoz keresek légszűrőtakarókat!
Sziasztok! Felújítás alatt álló Puch lido 125-höz keresek ép idomokat! Ha van valakinek ne tartsa magában!
+két bosch trafó.a gyújtás is bosch
üdv!van egy zündapp gts 50-eshez való főtengelyem+egy első lámpám"kocka"nem törött,repedt.nincs lepattanva.és a lényeg:kreidler floretthez gyújtás alaplap tekercsekkel,mágnessel.oldal burkolat,blokk takaró lemezek.
ahogy mondani hogy díszpintyek. :D egyébként ha ritkán látni a természetes nem kivakolt nőt na akkor egyenesen felizgulok rá. no meg nem a dagadó tárcámat nézi meg, meg a kulcstartómat akkor az oké :) bár vagy egy példa a unokatesóm is ribiskedett ezerrel rendesen és mondhatni farokszopó, és 19 évesen az lett az eredménye hogy terhes lett és egyedül maradt a babával. és a pasi meg szépen lelépett a másik csajjal. se gyerektartás, se érettségi meg szakma sem és a szülei kénytelenek segíteni neki. Beszopta... egyébként a uncsitesómnak az volt a célja hogy megfodja a pasit a babával. de nem mert eléggé síkhülye.
Egyszer, hivatalos voltam egy oylan esküvőre, ahol egy csomó iylen, ráadásul egymásra licitáló, egymást vadító kis ribanc volt.
Mivel egy haver esküvője volt, végig kellett köszöngetni a díszes társaságot.
Mire végigértem, úgy összekentek alapozóval, meg mindeféle büdös dzsuvával amit a képükre kentek, közel álltam hozzá, hogy elhányjam magam, el kellett mennem lemosni a ganét.
Alig jött le szappannal.
Azóta egy szeveasz a köszönés az ilyeneknek.
Reggel felkel és a párnán marad az összes vakolat.
Pontosan.
Átlagos arc lenne, ha nem volnának túl közel a túl kicsi szemei.

Kb mint a szabó erika vagy hogyhíjják, ahhoz is erősen elkéne a vödör:)
Utolsó előtti kép a természetes.
ott a pont :DD csak farokápolásra jó csak másra nem.
ez meg egy oylan picsa, aki nem hogy szép, de inkább rút, ha nem ken magára hat kiló vakolatot.

A szép nő az trikó -farmer-most keltem fel állapotban is szép, ezen e rüfkén meg csak a csomagolás tupíroz valamicskét.

Nélküle kis disznószemű átlaribi.
Annyira gyönyörűűűű....
Sanya, megvan még a tied?
A kétkedőknek:
a héten eladott KS 80-asom már homokszórónál van, lelkesen készül az új tulajnál!
ja.... őszintén szólva én már lassan 8 éve lakom itt és azóta amikor járok pestre és nézem az embereket pesten egészen mások mint a vidéken. azaz eléggé hülyén öltöznek a fiatalok meg a stílusuk meg a viselkedésük is.... Bár sztem a sok plázázás teszi is őket... mert sok fiatal/ gyerek nem tud hasznosat csinálni mindig vmit. na de jó vannak kivételek.
Tudod, nem csak az ilyen csajok/pasik nem bírják ki a vidéket. Anyukám barátjának a gyerekei tök normálisak. De ha nem nyomhatják a telefon képernyőjét, meghalnak.
épp ilyen csajoktól kirázz a hideg mert olyan síkhülyének tettetik magukat meg ha párnapra lemenne vidékre net nélkül meg tv nélkül stb. belepusztulna. ez is csak faszból élne meg csak.
Megadta a számod az eladó, bolondgyerek.
:D Te mindent elhiszel?:D
A lila KS 50 WC-ért.
De miért is cserébe? Az a lámpa Verhovina.