üdv!van egy zündapp gts 50-eshez való főtengelyem+egy első lámpám"kocka"nem törött,repedt.nincs lepattanva.és a lényeg:kreidler floretthez gyújtás alaplap tekercsekkel,mágnessel.oldal burkolat,blokk takaró lemezek.
ahogy mondani hogy díszpintyek. :D egyébként ha ritkán látni a természetes nem kivakolt nőt na akkor egyenesen felizgulok rá. no meg nem a dagadó tárcámat nézi meg, meg a kulcstartómat akkor az oké :) bár vagy egy példa a unokatesóm is ribiskedett ezerrel rendesen és mondhatni farokszopó, és 19 évesen az lett az eredménye hogy terhes lett és egyedül maradt a babával. és a pasi meg szépen lelépett a másik csajjal. se gyerektartás, se érettségi meg szakma sem és a szülei kénytelenek segíteni neki. Beszopta... egyébként a uncsitesómnak az volt a célja hogy megfodja a pasit a babával. de nem mert eléggé síkhülye.
Egyszer, hivatalos voltam egy oylan esküvőre, ahol egy csomó iylen, ráadásul egymásra licitáló, egymást vadító kis ribanc volt.
Mivel egy haver esküvője volt, végig kellett köszöngetni a díszes társaságot.
Mire végigértem, úgy összekentek alapozóval, meg mindeféle büdös dzsuvával amit a képükre kentek, közel álltam hozzá, hogy elhányjam magam, el kellett mennem lemosni a ganét.
Alig jött le szappannal.
Azóta egy szeveasz a köszönés az ilyeneknek.
ja.... őszintén szólva én már lassan 8 éve lakom itt és azóta amikor járok pestre és nézem az embereket pesten egészen mások mint a vidéken. azaz eléggé hülyén öltöznek a fiatalok meg a stílusuk meg a viselkedésük is.... Bár sztem a sok plázázás teszi is őket... mert sok fiatal/ gyerek nem tud hasznosat csinálni mindig vmit. na de jó vannak kivételek.
Tudod, nem csak az ilyen csajok/pasik nem bírják ki a vidéket. Anyukám barátjának a gyerekei tök normálisak. De ha nem nyomhatják a telefon képernyőjét, meghalnak.
épp ilyen csajoktól kirázz a hideg mert olyan síkhülyének tettetik magukat meg ha párnapra lemenne vidékre net nélkül meg tv nélkül stb. belepusztulna. ez is csak faszból élne meg csak.
Mivel egy haver esküvője volt, végig kellett köszöngetni a díszes társaságot.
Mire végigértem, úgy összekentek alapozóval, meg mindeféle büdös dzsuvával amit a képükre kentek, közel álltam hozzá, hogy elhányjam magam, el kellett mennem lemosni a ganét.
Alig jött le szappannal.
Azóta egy szeveasz a köszönés az ilyeneknek.
Átlagos arc lenne, ha nem volnának túl közel a túl kicsi szemei.
Kb mint a szabó erika vagy hogyhíjják, ahhoz is erősen elkéne a vödör:)
A szép nő az trikó -farmer-most keltem fel állapotban is szép, ezen e rüfkén meg csak a csomagolás tupíroz valamicskét.
Nélküle kis disznószemű átlaribi.
Sanya, megvan még a tied?
a héten eladott KS 80-asom már homokszórónál van, lelkesen készül az új tulajnál!