Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg regen,mikor simsonoztunk,versenyezgettunk 89-90 korul ,egy haverom met Mz vel is ,annak annyi, meg akkora lukak voltak a hengerben,h mar stiftelni sem nagyon lehetett a dugot.Amotor kb ugy ment mint egy seria Etz,sosem ertette,mindig nezte a hengert ,es csodalkozott,h pedig benne van az ordog,de valahogy nem akart kijonni belole....
Antinak (Sós) van most egy galériája a simsonos fotók között, az rendesebben van megcsinálva, menni is sokkal jiobban fog mint ez annó.
Gecsei Istvánnak csináltam ezt annó.
Valamikor elborult valamiért az agya, és elment vele 12800-on vagy 8 kilométert vagy mennyit amikor asszem történt vele valami, megakadt vagy ilyesmi.
Forgott, de nem volt erős, és folyton kihullott a gyűrűstift, ez is eltt a váge ennek a hengernek, mert eltörte a hüvelyt.
és mennyit pörgött ezzel a henger?
Az a MUFF!
Ahogy mondod.
jajj bocs most látom hogy osztott kipuablak és plusz két pótkipu?
és ez membránkivitel?
A galériámban a soklukas hengert ha jobban megnézed,látni, hogy elég szar:)

Jó pár évvel ez előtt készült, akkor kicsit járatlan út volt még nekünk ez a pótkipus téma.

Nem is ment úgy ahogy kellett volna.
itt eléggé sokkolt a látványa :D bár a két nílás ami a legközelebb vn a hengerfejhez azok a kipunyílás?
vagy hogy?
értem.
bár a galériád ban láttam a ementáli hengert.
de ott nem egy kipunyílás volt ugye hanem 2 pótkipunyílás is volt?
Hát ez nálunk éppen ellenkezően működik:)
Rendszerint nem hogy titkolódik, de ha valaki elkéri megkaphatja a teljes dokumentációt, sé nem csak tőlem, a többség iylen.

Persze, a felhasználükra, illetve az itt-ott frigcsáló emberekre nem feltátlenül jellemző, hogy tudják mit kell látni egy hengeren.

Vlt egy ombre, elkérte a szettet, odadtam, megcsinálta neki valaki valahol, egészen jól ment.
Fél év múlva találkoztam a hengerrel, alig hasonlított az eredetire:)

Befejeztem, a gazdi meg padlótfogott, hogy mennyivel jobban megy, pedig szemre alig tö9rtént benne valami.
Ilyen is van.
erre mondhatni hogy nem szabad megosztani mindenkivel a technikát ha nyert a versenyen a blokk :) mint a forma1ben meg a moto GP-ken. annyira szigorúan titkolják. csak az alap dolgokat mondanak el de a pontos részletet sosem mondanak el :)
Nyert már versenyt hengerszettem, de másé is, nem nagy dolog:)
rulez! na ja de ha mondjuk ha te építenél meg tuningolnál simsont. akkor annak már hihető lenne az ár mert van egy múltad és van egy tapasztalatod és gyakorlatilag mindenki ismer.
nem kell feltétlenül máriapócsinak lenni ahhoz, hogy valaki sík hüyle legyen.
Szék(let) es fővárosban is van elég idióta:)
Látom észrevetted a poén lényegét!
Bakker:)
Jah lehet a közben elfogyasztott katit is hozzácsapta az árhoz...:D Vagy még nem látott Cobrát.:D
egyébként nem tudom hogy hova költötte bele a 180 ezret a cuccokra és szinte alig látni a motorból a cuccok:). sztem ez kokós gyerek lehet:)
ja :)
Olyan hülye mint ide Máriapócs.:D
de barom lehet ez a gyerek http://www.kepesmotor.hu/simso...
Szól a mohácsi nepperbarátjának, simán csinálhatnak egy csapatot is!
Össze kell állni valakivel.