Meg regen,mikor simsonoztunk,versenyezgettunk 89-90 korul ,egy haverom met Mz vel is ,annak annyi, meg akkora lukak voltak a hengerben,h mar stiftelni sem nagyon lehetett a dugot.Amotor kb ugy ment mint egy seria Etz,sosem ertette,mindig nezte a hengert ,es csodalkozott,h pedig benne van az ordog,de valahogy nem akart kijonni belole....
Gecsei Istvánnak csináltam ezt annó.
Valamikor elborult valamiért az agya, és elment vele 12800-on vagy 8 kilométert vagy mennyit amikor asszem történt vele valami, megakadt vagy ilyesmi.
Forgott, de nem volt erős, és folyton kihullott a gyűrűstift, ez is eltt a váge ennek a hengernek, mert eltörte a hüvelyt.
Hát ez nálunk éppen ellenkezően működik:)
Rendszerint nem hogy titkolódik, de ha valaki elkéri megkaphatja a teljes dokumentációt, sé nem csak tőlem, a többség iylen.
Persze, a felhasználükra, illetve az itt-ott frigcsáló emberekre nem feltátlenül jellemző, hogy tudják mit kell látni egy hengeren.
Vlt egy ombre, elkérte a szettet, odadtam, megcsinálta neki valaki valahol, egészen jól ment.
Fél év múlva találkoztam a hengerrel, alig hasonlított az eredetire:)
Befejeztem, a gazdi meg padlótfogott, hogy mennyivel jobban megy, pedig szemre alig tö9rtént benne valami.
Ilyen is van.
erre mondhatni hogy nem szabad megosztani mindenkivel a technikát ha nyert a versenyen a blokk :) mint a forma1ben meg a moto GP-ken. annyira szigorúan titkolják. csak az alap dolgokat mondanak el de a pontos részletet sosem mondanak el :)
rulez! na ja de ha mondjuk ha te építenél meg tuningolnál simsont. akkor annak már hihető lenne az ár mert van egy múltad és van egy tapasztalatod és gyakorlatilag mindenki ismer.
Valamikor elborult valamiért az agya, és elment vele 12800-on vagy 8 kilométert vagy mennyit amikor asszem történt vele valami, megakadt vagy ilyesmi.
Forgott, de nem volt erős, és folyton kihullott a gyűrűstift, ez is eltt a váge ennek a hengernek, mert eltörte a hüvelyt.
és ez membránkivitel?
Jó pár évvel ez előtt készült, akkor kicsit járatlan út volt még nekünk ez a pótkipus téma.
Nem is ment úgy ahogy kellett volna.
vagy hogy?
bár a galériád ban láttam a ementáli hengert.
de ott nem egy kipunyílás volt ugye hanem 2 pótkipunyílás is volt?
Rendszerint nem hogy titkolódik, de ha valaki elkéri megkaphatja a teljes dokumentációt, sé nem csak tőlem, a többség iylen.
Persze, a felhasználükra, illetve az itt-ott frigcsáló emberekre nem feltátlenül jellemző, hogy tudják mit kell látni egy hengeren.
Vlt egy ombre, elkérte a szettet, odadtam, megcsinálta neki valaki valahol, egészen jól ment.
Fél év múlva találkoztam a hengerrel, alig hasonlított az eredetire:)
Befejeztem, a gazdi meg padlótfogott, hogy mennyivel jobban megy, pedig szemre alig tö9rtént benne valami.
Ilyen is van.
Szék(let) es fővárosban is van elég idióta:)