Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/puch/puch_cobra_50_80-5340509

Hmm..
..
nna megcsináltam a mocit. A hengerszettet átraktam a cagivából és érdekes hogy ugyanúgy képes kipörögni mint a 5 felömlőssel de kicsivel alacsonyabban éri el a maximális fordulatot, bár a két henger közötti különbség kb 1500 fordulat lenne... bár ez a henger van most rajta ami a cagiván gyengén muzsikált az a henger ami szívórész és a kipurészt ki van nagyobbítva és na az rendesen veszi a lapot és magas fordulaton sem hörög le. no meg a tűszelepet is állítottam egy fokkal lejjebb tettem az alátétet. és pici olajat kevertem a benzinbe pluszba ami biztos az biztos. amúgy megvan a hiba a cagiván azért gyenge volt mert szar volt a kipu rajta és ez a csoda polini dob sokat dobott rajta... na mit szóltok ehhez....
a 5 felömlőssel majd ha lesz kis zsém akkor elviszem fúratni...
de,rak bele,csak eltéveszti nyilást,és a váltoba önti..
hááá :)
Amelyikbe nem szoktál olajat rakni?
El vagy tévedve... Típuskood alapján az enyém olyan ritka, hogy még a Google is alig hoz rá találatot! Szoval le se szarom milyen blokkod van...
Most az a 2 darab össz 10 ezer forintos alkatrész nagy hiány. Szeirntem a Cafe Racer meg eleve nekem előny.:D És szerintem sokan vannak akik szeretik ezt a stílust.
tudja ö ezt nagyon jol,csak probálkozik.. de oldaldeburkolat nélkül,meg átalakitva azért nem olyan egyértelmü a dolog
A gömbölyűblokkos többet ér.
Le van rohadva mondom. Elvileg lilának kéne lennie de ez már rózsaszín. Meg sok helyen kijött a zöld alapozó. Nemjó de már késő. Eléggé szép lett:)
na ja....
Inkább ne nyúlj a gyári fényhez! Sőt, semmmihez!
Itt van ez, cseréljük el, kapsz még 15E-t:
ezt nem én reszeltem csak így volt
csak bár mi kellene nézni?
a szoknyánál
Rossz kivitelezésű tuning!
láttad?
DE azért kérem nem lefikázni meg kiosztani!
sajna elmaradt a vidi...
mert mégse jó mert besült a dugó pedig nem keveselte a benyát... sztem szar volt a gyűrű vagy a vakrozsda baszta ki..
majd viszem fúróshoz...
addig sima monza henger lesz rajta egyenlőre mert az bevált eddig.
Kisebb techikai okozatok miatt elmarad.
Videjóóót!
csa kp! mert jelenleg motor nuku
elsösorban csere-bere érdekelne...irj emilt!
de még nem jött érte.nem is hívott nem tom mi van! e pillanatban meg vannak még!0036705267979 ha.......
10.000 láttad a képeket?+ba egy zündapp gts főtengi meg egy hibátlan első lámpa.sokat kértem? egyáltalán nem!